Günaydın
Bir geziyi daha sağ salim geride bıraktık...
Günaydın
Bir geziyi daha sağ salim geride bıraktık...
yorucu yoğun sıkıcı bi haftasonu ve bu gereksiz mecburi meşguliyetten dolayı kampa gidememenin üzüntüsü ile başlayan haftada sendromum 5 gün sürecek benim
May The Force Be With You
haftasonu etkinliğimize katılan tüm dostlara teşekkürler. şimdi bir hafta mesai çekilir mi yaa??
ben öğleden sonra derse giremedim yanık şekilde hala bir yorgunluk var üstümde ama tadı damağımda kaldı ,gelen herkese teşekkürler
Ride your way
Arkadaşlar merhaba ben İstanbuldan Antalyaya bir yolculuk planlıyorumda, daha önce hiç ege bölgesi yollarında yolculuk yapmadım
bu nedenle harita üzerinde çıkardığım rotaya tam güvenemiyorum.
Sizden ricam İstanbul-Antalya Rota linkindeki yolculuk planıma bir bakıp varsa önerilerinizi söylermisiniz.
Şimdiden teşekkürler....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
alp tunay hoşgeldin aramıza
izmir mt, eğer final tarihlerim 2-6 agustos arasına denk gelmezse http://www.zeytinlirockfest.com/ zeytinliye gidicem şahane bir yer ve bu sene de gelen gruplar harika fiyat sembolik bir rakam alınıyor gayet alternatif aklı başında insanların yaptığı bir festival dediğim gibi final programımla umarım çakışmaz haftaya belli olucak ben sorun olmadığı takdirde kesinlikle gidiyorum gelmek isteyen olursa haberleşelim.
Ride your way
Ben de çarşamba gününe kadar izmire transfer oldum. Pazar gününü çeşmede geçirdim. Bilseydim yanınıza gelirdim ya
Bi de arabayla geldik İzmir'de motorsuzluk zor şeymiş
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
alp_tunay,tekrar tekrar hoşgeldinSenin gibi sağlam bir motorcu dostu aramızda görmek güzel...İyi oldu İzmir e transfer olman Her zaman bekliyoruz buluşmalara..
Hedowich,rock festivali olduğu için ben yokum abi,size iyi eğlenceler
ylmzzz,sende geçici olarak da olsa hoşgeldin
PIERzig,verdik üç beş bişey karıştırma ortalığı 30 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma imzaladık
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
izmir bu ne sıcak yaa herkes klimalı mekanlara mı kaçtı yoksa deniz kenarında mı?
hehe hala haftasonunun yorgunluğu var di mi üzerinizde. bekleyin bir kaç hafta sonra daha beterini yapacaz eğlenmekten canınız çıkacak
evet arkadaşlar günlerden çarşamba toplantımız ne zaman
20 temmuz cuma toplantı topiği açıldı arkadaşlar
kıskanma şenerim ,bak biz toplanabiliyormuyuz kıymetini bilin işte
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Toplanırım,toplanırsın,toplanır,
Toplanırız,toplanırsınız,toplanırlar.
Her yol MT İzmir e çıkar,
MT İzmir i durduramazlar
Rotsum sana yakın yapıyoruz bak yine sırf gel diye
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Abi merak etme açıcam bi tane [İzmir MT] Spor Salonuna gidiyoruz başlığı
Hadi millet akşam buluşuyoruz
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)