aranıza bi gitarcı daha katıldı...şimdiden hoşbulduk(wallaaa)
Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun. Kusuru örtmeyi marifet edin ! İşte o zaman kusursuz olursun"...HZ MEVLANA
Bi gitarcı daha katıldı, o da Çelik XY 150 ile katıldı, Deja-Vu olmasın bu abi
Aramıza hoşgeldin... kalıcı olman dileğiyle
...Sergerdan...
özay_özgür hoşgeldin
gittardando çelik xy 150 ve gitaristler arasında sanırım bir etkileşim söz konusu.
Herkeze selamlar umarım keyifler iyidir Allah kimsenin ağız tadını bozmasın.
En yakın buluşmada görüşmek dileğiyle.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Kullananlar son derece memnun Taner!
Sanırım sizin ihtiyacınız da karşılayacak nitelikte ama arkadaşların da yazdığı gibi, biraz aksesuardan yoksun! test et mutlaka,pazarlık et kesinlikle
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun.
Evet deja-vu ama senin parçayıda nerede bulacağımızıda biliyoruz artıkın
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
valla güzel hocam şükür seni sormak lazım. gene çok mu yoğun çalışıyorsun. Cuma Akşamı bostanlı yasemin kafedeyiz. sana biraz ters ama belki bir süpriz yapar çıkar gelirsin.
valla ne de yemiştik ama . işin komiği bana çaycı dersiniz ben toplamda 8 duble içmişim siz 7şer duble. bu mudur farkımız?
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
ya hatırıyomusunuz o gün nöbetçiydim acayipde tırsıyodum uzak bi yere gitmeyelim çağırırlar falan diye tam da şom ağızlılık aramışlardı bi saat tlf. konuşup stres olmuştum.
Muratçım bu arada ben de keeway sl150 aldım biliyomusun?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Hayırlı akşamlar ey ahali
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
eywalllah abicim sana da hayırlı akşamlar. bu arada o castrol yazılı kırmızı şeylerden iki tane buldum. yarın gelirsen getireceğim
cici gece yarıları MT ahalisi
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)