dostlar, abiler, ablalar, kardeşler, amcalar, yengeler
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...tini-aldi.html linki tebrik görüntülü bir duyru mesajı olduğundan;
soora vay ben duymadım, vay ben görmedim ben bi daha isterim , hani benim payım gibi kargaşalara mahal vermemek ve nazar-ı dikkatinizi cezbetmek için buraya yapıştırılmıştır,
bilgilerinize.
yarın marmaris,bodrum ve afyondan gönül bağlantısı kurlulurken, il sınırı içindekileri 3 boyutlu görmek üzere,
iyi geceler
May The Force Be With You
murat abi benim msn var orda takip edemiyorum kaydet beni bi haber ucur ben de yetişirim size ne kadar zat'ımız olsada geliriz yetmezse zx 9 u cıkarırız
[COLOR="Blue"][U][I]AYAKKABI'SIZ GEZERİM AMA MOTORSUZ ASLA !!!![/I][/U][/COLOR]
tamam kardeşim hallederiz dert etme sen. Zat da yetişir bize zx-9 da. senin yüreğinin CC si yeter bize
Gittardando kardeşim ben yatarım sen gelirsin not bırakayım dedim. dolapta zeytinyağlı yemek var, yoğurt az kaldı. Sabah erken kalkmayacağım bana dokunmayın. hadi allah rahatlık versin.
Abi
*zeytini yemeği ve yağıynan yidim, modifiyelisinden al bir dahaki sefere...
*yoğurdu sana bırakıyorum, sabah iyi gelir, sindirime yardımcı olur,
*ben birkaç saat sonra tekne turuna çıkıyorum, yokum yani, bana güvenip siteyi boş bırakmayın, Vasco gelince tükanı açsın
...Sergerdan...
http://www.sahibinden.com/doktordan_...XQQdisplayitem
şu motoru alim diyorum fiyatı filen nasıl sizce
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
modeline göre km düşük aslında ama ben olsam km de doğruysa 4250 verirdim. ama fazlası zarar yazar
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
Herkese selamlar,umarım herkes iyidir
Özledim hepinizi..
Tuncer ve tüm İzmir-Mt merhaba.
beni unutmuşsunuzdur. bi takım sıkıntılardan dolayı moral bozukluğuyla veda edemeden ayrıldım izmirden. sizleri de ortamı da inciraltı teras muhabbetlerini de özledim.
belli mi olur belki bi hafta sonu gelirim yine toplantıya...
herkese selamlar...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
iyiyiz şükür kardeşim. bizde seni özledik.
gelecek gelecek. canlı bağlantı yapacağız
Emiirrrr kardeşim aşkolsun unuturmuyıuz seni. Tahmin ettim izmirden ayrıldın apar topar dedim bişeyler var. Neyse kendine çok iyi bak. her zaman bekleriz kardeşim. unutma artık sende bir MT İZMİR üyesisin bizim için
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
çok teşekkürler arkadaşlar.eksik olmayın duygulandım vallahi.
söz izmire bi geliym telafi için ne isterseniz ısmarlarım. hatırlatın bana bu mesajımı o zaman ama tamam mı
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)