Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[İzmir - MT]

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi haftasonları arkadaşlar Boş durmak yok aman diyim,takipteyim ona göre..

Alıntı taner_k adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar..forrapım seni öpüyorum
    İyi haftasonları yavrım sanada..Bende seni öpüyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR 125 + er-5 Kawasaki
    Hıdır'ımın ve benim kulaklarım çınladı durdu hafta boyunca...nedeni şimdi anlaşıldı Neler çevirionuz bakiiiiimmm...hazır öğle vakti gelmişken birileri bir kuzu olmadı piliç çevirse diyorum ama rejim yapanlara yasssaaahhh

Şimdiii...Efenim öncelikle Rahmi babamın (dede diyemiyorum yahu dilim öyle alıştı benim..babam o benim ) tekneciği gelsin ismini hep beraber yazarız, kutlarız inşallah
    İkinci olarak lütfen Hıdır'ımı diğer motorlarla kıyaslamayınız sınıflandırılmayı sevmez kendileri. Hem Rozi, Elanor bayanlar sınıfına koyduğunuz için ayrıca teessüflerini bildiriyor aşağıdan Az sabredin yakında az zamanda çok km yapanlar sınıfına o da girecek (geçen seneki yolları saymıyorum bile) ....Bekleyin çok yakında....
    Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum efemmmm, rüzgarınız bol, yollarınız keyifli olsun...

Wallace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight, ybr125, kawasaki er5
    Alıntı ViPeR75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hıdır'ımın ve benim kulaklarım çınladı durdu hafta boyunca...nedeni şimdi anlaşıldı Neler çevirionuz bakiiiiimmm...hazır öğle vakti gelmişken birileri bir kuzu olmadı piliç çevirse diyorum ama rejim yapanlara yasssaaahhh

Az sabredin yakında az zamanda çok km yapanlar sınıfına o da girecek (geçen seneki yolları saymıyorum bile) ....Bekleyin çok yakında....
    Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum efemmmm, rüzgarınız bol, yollarınız keyifli olsun...

katılıyorrrruummmmmm ama gülmekten katılıyorum. Hıdır efendiyi yesinler. neyse yarın ben alırım o hıdır efendinin gazını hiç bişi kalmaz

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kadar yol gidip arkada dolaşacaksak olmaz önden seyretmek lazım. sahnesi nasıl acaba? bi de ikinci vokali iyiyse süper olur benim için bilirsin çift sese bayılırım

Murat sen tatarsın sanıyordum yoksa caponmusun ana dilinmi bu yazdıkların ben bişey sökemedim

Motosikleti
    Alıntı gureli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat sen tatarsın sanıyordum yoksa caponmusun ana dilinmi bu yazdıkların ben bişey sökemedim
    tatarım dedeciğim ama japonca yı da öğrenmek istiyorum sırf şu resimsel anlatım için..

bi de japon motor alacam inşallah o zaman onla bol bol pratik yaparım

abimm selam ettik hiç sallamıyosun bizi aşkolsun yaftabi kim olduğumu çıkartamamıs olabilirsin bi oturusta butun masayı silip süpürebilme yeteneğine sahip ve aksamına gardiyanda rejim yapıyorum diyerekten salatalık yiyen tek insan boyoz ve yumurtaları hiç saymıyorum heheabim yaptığın hersey için çooooooooook sağol tekrar tekrar nezaketinide hiç unutmıcam çiçekler çok güzeldi;)bu arada tanıdın artık muhtemelen ama bırak içinde kalsın ok mi görüsürüz abim;)

gittardando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha APX-5NA , Yamaha YFL-211S
    Günaydın millet... Bana da iyi uykular...
    ...Sergerdan...

Motosikleti
    Alıntı çerkezkız adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selammmurat abim hala mııı rejimdesin bıraktığım gibi yani bilioruz biz senin rejimini heheheh

aaaaaaa kaçırmışım arada

Alıntı çerkezkız adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abimm selam ettik hiç sallamıyosun bizi aşkolsun yaftabi kim olduğumu çıkartamamıs olabilirsin bi oturusta butun masayı silip süpürebilme yeteneğine sahip ve aksamına gardiyanda rejim yapıyorum diyerekten salatalık yiyen tek insan boyoz ve yumurtaları hiç saymıyorum heheabim yaptığın hersey için çooooooooook sağol tekrar tekrar nezaketinide hiç unutmıcam çiçekler çok güzeldi;)bu arada tanıdın artık muhtemelen ama bırak içinde kalsın ok mi görüsürüz abim;)
    evet ya rejim gene yalan oldu dostlar sağolsun bırakmıyorlar ki. Arap Kadri gece 02 de o fırının açık olduğunu görmese, gidip 12 boyoz 4 yumurta almasa, o boyozlar sıcacık ve çıtır çıtır olmasa yemezdim ama napayım suç bende mi?

Arap bu arada tanıdın mı kardeşimizi? hatta sen o gün bir de eve kabak çiçeği dolması getirmiştin.

Alıntı gittardando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın millet... Bana da iyi uykular...
    günaydın B..A.A.K bende şimdi kalktım

Motosikleti
    kawasaki en 500
    günaydın izmir nasılsınız pazar pazar :D

stunt_rider_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K 1200 R
    izmir mt hayırlı pazarlar

Arap Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X200
    Alıntı ViPeR75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lütfen Hıdır'ımı diğer motorlarla kıyaslamayınız sınıflandırılmayı sevmez kendileri. Hem Rozi, Elanor bayanlar sınıfına koyduğunuz için ayrıca teessüflerini bildiriyor aşağıdan Az sabredin yakında az zamanda çok km yapanlar sınıfına o da girecek (geçen seneki yolları saymıyorum bile) ....Bekleyin çok yakında....

bak sen kavruk cüce kalmış HIDIR efendiye
    kompleksli biri cinsiyetinden memnun deel
    kolay söle HIDIR efendiye bi ameliyata bakar sonrasında BORNOVA SOKAĞINDA Bİ SÜRÜ ARKADAŞ EDİNİR

bu arada ben h.sonu sabitim arkadaşlar sizlere keyifli sürüşler
    vizörünüz kapalı olsun sinek yutmayın
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

Motosikleti
    Bir pazar günü daha İzmir şehir merkezi motosikletten arınmış, insancıklar büyük bir sabırla dört tekerlekli araçları içinde trafiğin akmasını ve tatil günlerinin güzel geçmesini beklemektedirler.

Aynı anda motorcular deniz sefası yapmaktadır İzmir'in çevre ilçelerinde ve hallerinden memnundurlar. Birazdan da mangala gideceklerdir... Akşama da fotoyu yükleyeceklerdir...
    ...Sergerdan...

gureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir pazar günü daha İzmir şehir merkezi motosikletten arınmış, insancıklar büyük bir sabırla dört tekerlekli araçları içinde trafiğin akmasını ve tatil günlerinin güzel geçmesini beklemektedirler.

Aynı anda motorcular deniz sefası yapmaktadır İzmir'in çevre ilçelerinde ve hallerinden memnundurlar. Birazdan da mangala gideceklerdir... Akşama da fotoyu yükleyeceklerdir...
    Ulen Aliiiiii sen kahinmisin nasıl bildin bütün bunları. Biz kimseye haber vermeden 4 motor gizlice sıvışalım dedik sen herşeyi açığa vurdun yaw. olmaz kardeşim bazı şeyler gizli kalması gerekir bak mesela ben ba-a-ak demiyorum çünki bilmiyorum ne olduğunu diye düşün
    hem beni aramışsın,seni aradığımda, yanıt vermiyorsun ben o anda meşgülsem, sende şimdi meşgulsün demek .EEEE ben bunu şimdi siteye nasıl duyurayım , Aliyi aradım ama yanıt vermedi kimbilir ne halt ediyo ruslarla mı ,deyeyim İftira olmazmı . Ulen ne adamım bea hem nalına hem mıhına

Motosikleti
    2007 .honda cbr 600rr
    ey ahalli merhaba hepinize internetim yoktu uzun zamandır bişey yazamıyordum şükür hal oldu muzafer kardeşim sayesinde allah razı olsun ondan ve sizden meyerse iki dakikalık işmiş bişeyden anlamamak nekadar zormuş hepinizi özlemişim . allah kaza bella vermesin kimseye hepinize saygılar .sevgiler

Motosikleti

valla doğru tahmin. çok keyifli bir ekiple çok keyifli bir yere gittik ki özer abim motordan indiği gibi " sen harbi sefa p...sizin" dedi

Ulen Aliiiiii sen kahinmisin nasıl bildin bütün bunları. Biz kimseye haber vermeden 4 motor gizlice sıvışalım dedik sen herşeyi açığa vurdun yaw. olmaz kardeşim bazı şeyler gizli kalması gerekir bak mesela ben ba-a-ak demiyorum çünki bilmiyorum ne olduğunu diye düşün
    hem beni aramışsın,seni aradığımda, yanıt vermiyorsun ben o anda meşgülsem, sende şimdi meşgulsün demek .EEEE ben bunu şimdi siteye nasıl duyurayım , Aliyi aradım ama yanıt vermedi kimbilir ne halt ediyo ruslarla mı ,deyeyim İftira olmazmı . Ulen ne adamım bea hem nalına hem mıhına
    dedemmm bu müneccim mesajı yutmuş ama kızamıyorum benim b..a.a.k. o da gelebilseydi keşke de ekip tam olsaydı eğlencenin sohbetin tadından yenmezdi. Bu arada bırak çalışsın ileride faydasını göreceğiz kesinlikle

Bu arada gece biz uyurken gelir bakar şimdi. hatta merak eder ne yaptık diye. En iyisi meraklarını biraz giderelim.
    buyrun
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ik-yaptik.html

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    İzmir insanını tanıtan bi sunu geldi mailime .Süpermiş tavsiye ederim

http://rapidshare.com/files/13121334...lidir.pps.html

Motosikleti

dedem, aradığında sahnedeydim... Denk getiremedik bir türlü, ben durum raporu almak için hepinizi aradım, kimse açmayınca yoldadırlar diye düşündüm...
    Sonra Özer abi ile görüştük de çaktım durumu...

Bu arada Ruslarla bir olayım yok, tamamen bir kısım medyanın çarpıtması...
    Alıntı Wallace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla doğru tahmin. çok keyifli bir ekiple çok keyifli bir yere gittik ki özer abim motordan indiği gibi " sen harbi sefa p...sizin" dedi

dedemmm bu müneccim mesajı yutmuş ama kızamıyorum benim b..a.a.k. o da gelebilseydi keşke de ekip tam olsaydı eğlencenin sohbetin tadından yenmezdi. Bu arada bırak çalışsın ileride faydasını göreceğiz kesinlikle

Bu arada gece biz uyurken gelir bakar şimdi. hatta merak eder ne yaptık diye. En iyisi meraklarını biraz giderelim.
    buyrun
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ik-yaptik.html
    Faydasını tabii göreceğiz hep beraber abi Ben kış gelmeden yeni motosiklet alıcam, dedenin bahçede törenle ıslatacağız yeni yavruyu, kurdelayı dedem kesecek sonra dedenin henüz adı konmamış teknesini ıslatırız, ama sanırım üzerinde KOKO yazıyordu teknenin, biz ona kısaca KOKOŞ deriz
    Teşekkür ederim abi, e ben bakayım neler yapmışsınız bensiz
    ...Sergerdan...

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Güreli abicim misafirin varmış, erkenden kalkmışın...
    Neyse bi dahaki sefere....
    A blessing with the hands

Motosikleti
    Alıntı okram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güreli abicim misafirin varmış, erkenden kalkmışın...
    Neyse bi dahaki sefere....
    dedemmmm bakma sen bu paşaya. kendisi 12 de izmirden çıktı 16 da ancak yanımıza gelebildi. yol bitmiyor deyip duruyordu

Arap Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X200
    Bu arada Ruslarla bir olayım yok, tamamen bir kısım medyanın çarpıtması...
    tabi canım bi kısım medyanın gydırı guppak habarı dimi bu
    sen bunu kasklarımıza
    aman yaw külahlarımıza anlat inansınlar

olm itiraf et kaç tane RUS ABLA ile sohbettesin ha
    aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
    KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
    mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler