valla ben kilometrelerimi saymadım artık biliyorsun rozi ile elenoru topla hıdırı da ekle gene benim kadar olmaz.
süper dağ manzaralı bir yol var kafamda. sonunda da çook güzel bir yere gidiliyor. bir de yol üzerinde ki süper köftecileri söylemiyorum bile. en az 160 km sırf gidiş ki tahminim bizim gidişimiz 200-250 arasını bulur
ne diyon sen ÇAYKOLİK KANKAM
yazdığım tarihleri bırak sen hangi 3 aylık zaman diliminde 8490km yol teptin onu yazsana
ROZİ tek başına TİTREK kadar yol yapmadı dooru
ama sakın onu ELANOR ve heleki HIDIR ile aynı kefeye koyma
zaten sende çok iyi biliyonki ROZİnin tecrübeleri hepsini katlar (TİTREKde dahil)
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Günaydın güzel insanlar, sevgi kelebekleri, sevda çiçekleri
...Sergerdan...
sana da günaydın aşk böcüğü şarkıların romantik pıtırcığı arı sütü poleni çayımın şekeri gitarımın teli melodimin esi..........
sizi sürekli olarak siteden ve resimli anlatımlarınızla izliyorum süper bir ekipsiniz allah bu muhabbetinizi kesinlikle bozmasın elanor ve rozi iklisi mükemmmel inşallah benimde bir gün motosikletim olduğunda benide aranıza alırsınız saygılarımla k.yaka dan murat
biri bizi durdursun yawww :queen:
slm herkeze arkadaslar yarın toplantı yapacakmıyız kimseden ses soluk yok bi sorayım dedim ?
bendende slm herkeze .evet ustalar yarın varmı bır toplantı varsa lutfen bıldırımısınız özellıkle cumartesı gıdılecek önder kamp ıcın yarın bır toplantı olursa nasıl hareket edecegımı gıdış ve toplu suruş varmı yada ortak nevale alınacakmı bunu ögrenırsem cok memnun olurum hepınıze hayırlı geceler dılıyorum
özür titrek daha yeni açtım bilgisayarı sana ve tüm arkadaşlara selam
biri bizi durdursun yawww :queen:
arkadaşlar öncelikle meraba,bu foruma yeni girdim.benim bi sorum olacak internette araştırmama rağmen skygonun 250-4 chopper-cruiser modeli hakkında bilgi edinemedim.eğer kullanan,bilen varsa buradan bana bilgi aktarabilir mi acaba.belki burası bu sorunun yeri değil ama yeterli bilgi bulamadığım için danışmak istedim.teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)