nabıyonuz İzmirliler?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
şükür halimize siz ankarada ne yapıyorsunuz hala kar yağıyormu birlikte bir organizasyon yapma zamanı gelmedimi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
eywallah angaralı,
gezdik geldik dinleniyoz
senden nbr,
May The Force Be With You
Alicim henüz testini yapamadım ama pulman koltuklar var ön koltukların arasına küçük bir sehpa sığar işte resmi
http://img231.imageshack.us/img231/2239/28062008he5.jpg
hız teknesi
hayırlı olsun ama size yetmez o sanırım kotra falan alsaydınız şöyle içinde mangal yakılacak gece kalınacak balık tutulacak çay demlenecek
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
DEDEEMMM
hayırlı olsun burnu deniz suyundan eksikli kalmasın
pervanesi EGE AKDENİZ KARADENİZ dönsün durmasın
sen kaptan koltuğundan kalkmayasın
nacizane kulun bende
hemen arkandaki koltukda rakı balıkdan mahrum boynu bükük kalmayayım
eh bu kadar yağdan sonra yerim garanti dimi dedeeemmm
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Rahmi ağabey hayırlı olsun
Valla karada hızlı Motosiklet denizde hızlı tekne pööhh kim tutar seni ama şöööyle kıç kısmısı geniş ferah yani ayna kıç tabir edilen birşey alaydındaaa şööyle 2-300 metre açılsaydıkta birde mangalı yakaydıkta mesela yani...ben ne diyorum yauvv...ne ayıp,ne bencillik
ha birde, Arap.sende pek utanmazsın yahuu...bu grubun en zekisi senmisin ne..Rahmi ağabeyin arkasındaki koltuk için kibrit çöpü çekcez oluuum yok öyle beleş yalakalıkla sahiplenmekhemen arkandaki koltukda rakı balıkdan mahrum boynu bükük kalmayayım.gözlerim yaşardı valla
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Cengizcim , daha önce 13 metre boy 5,20 eninde tek direk bir guletim vardı kazaya uğradı şimdi yeniden emeklemeye çalışıyorum . inşallah denizden uzak kalmadıkça onun başka bir tane yeniden gelicek .
Valla arabım sende bu yağcılık varken , bana yardım edersen cami önüne mendil açar , çok daha büyüklerini alırız arkas koltuk yerine geniş bir havuzumuz olur, bütün İzmir MT yide alır akdeniz karadeniz pervane döndürürüz, o zaman iki eline iki rakı bardağı alırsın birini su niyetine , Balıklar denizden rakı kokusunu alınca kendileri ızgaranın üstüne atlıyo zaten
Özercim sana iş çok tekne büyürse seni de çarkcıbaşı yaparım miçom var, (SEMRA ablanız) vay beee ne hayaller.
Hayırlı olsun dede, yakışır... Güle güle kullan...
...Sergerdan...
hayırlı olsun rahmi dede, bol dalgalı günler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Haydaa herkes uyumuş mu yoksaaaa
hadi ama izmir mt uyuma uyan artııııkkk
gece nöbeti bende ders calışıyorum
iğrenç bir durum ama yapacak birşey yok
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
abim benim sen yorulma diye ben çektim kibriti
sonuç
SEN KAYBETTİN
DEDEEEEEMMM
sen cami koordinatlarını ve tarihi ver ben o dakkada yanındayım meraklanma
işin içinde RAKI BALIK var yaw
sanada iyi dersler kardeşim
hallet şu sınavlarıda rahat et artık yaw
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Dedem 1,5 - 2 ay içinde izine geleceğim yaz bitmeden.O zaman tekrar yanına uğrarım,hem tekneye miçoluk yaparım geçici olarak
Hayırlı uğurlu olsun teknen,dedeme yakışacak türden
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Semra ablama selamlar..
Semra able 2'nci Kaptan abi....miço olmaz! ucuz yollu birkaç miço çıkar nasılsa gruptan sen merak etme...
yeterki iş olsun sen çağır ağabey'im....ne iş olsa yaparız,çark döndürürüm,raspa - boya yaparım,krom parlatırım,sintine atmak için dibine Ø30mm delik açarım 3-5 tane hıımmm denizde açarsam pek sağlıklı olmaz her halde bu delikler
Sana da selamlar Askerr...inşallah iyisindir özledim seni
[QUOTE=Arap Kadri;1158652]abim benim sen yorulma diye ben çektim kibriti
sonuç
SEN KAYBETTİN
Sana laf yetmez & yetişmez birader ben pesettim sen al tekneyi bıkınca bize bırak biraz eğlenelim
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
herkeze slm yarın kızımın 4. yaşgünü ve bu güzel günü hepimizin bildiği güzel mekanımınız TERAS Cafede kutlamayı planladık yarın akşam saat 20:00 da terasta gelebilcek herkezi aramızda görmek isterim şimdiden teşekkürler
Not: Büyük bir organizasyon yok en büyük organizasyon MT-İZMİRİN orda olması olacaktır
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
tuncer naber adamım .. nasıl gidiyor askerlik ? burası da olmasa senden haber alamıyacağım doğrusu.. sen gel buraya aç en güzelinden toplantı toplanalım muhabbet edelim..
herkesi özledim en kısa sürede görüşmek üzere
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
DEDEM zaten geldiğimde rakımızı içerek kutlamıştık tekneyi ama birde buradan yazayım hayırlı olsun. Gelsin bakalım da şöyle kocaman yazalım ismini....
MARCHOCIAS kardeşim inşallah gelmek istiyorum. saat kaç gibi orda olacaksınız?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)