tomohawk hakan abim motorunu satıyor motor yabancıya gitmesin ;)
2006 model ilk sahibinden kapalı garaj motoru bakımları yapılmış iş nedeniyle fazla kullanılamamış hasarsız - çiziksiz mavi şimşek satılıktır.
özellikleri:
GIVI marka top case +
GIVI marka karter koruma +
GIVI marka motor yan koruma +
touring cam ve SUZUKİ nin kendi ekipmanı elcik koruma
6800 km de garantisi devam ediyor.... izmirin en temiz DL 650 lerinden bir tanesi
renk : metalik lacivert
fiyat :14.900 ytl
ayrıca diğer aksesuarları da motorla verilecektir....
irtibat : HAKAN UÇKUN 0533 363 21 83 email : uckunhakan@hotmail.com haftaiçi mesai saatlerinde 433 81 60 numaradan da ulaşabilirsiniz...
resimler..
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
izmirdeki temiz DL 650 lerdendir. alana da satana da hayırlı olsun güzel motordur alan pişman olmaz
ARKADASLAR VALAHİ BENİ UNUTMUSSUNUZ VALAHİ BIRAKIYORUM MOTORSİKLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
bu uzun süre geceyi aydınlatmaya yetmeyecekse gökteki ay,geciken şafak, bir bozkurt uluması ile sökecektir.
hiç bi şeyle alakası yokda yukarı bakarken aklıma geldi , tomahawk ın sattığı bur-k@ nın tanıtımını yaptığı mavi dl 650 resimlerine bakarken aklıma geldi, seyir halindeki fotoğrafın fonunda görülen Anadolu Rakı fabrikası turgutlu çıkışında bi kaç yıl önce kuruldu, ama etiketinde 70 yıllık tecrübe yazdığından, etikette aldatıcılıkdan dolayı ceza yedi...
Nerden nereye demi karmacoma Kısa bilgilendirme için teşekkürler...
param olsada alsam keşkeee...:( ama ilerde inşallah.en büyük idealim o yani..
karmakoma evet iyi bi yere değinmişsin bu arada hakikaten..anadolu rakının fontunu bende gördüm..70 yıllık bir geçmişi olan bi yerin öyle bir hale gelmesi biraz garipseyici doğrusu..zaten öyle bir geçmişi olsa şu an tekirdağ veya yeni rakı gibi bişey olurdu en azından... kepazelikten baika bişey değil bunların yaptığı...biri bizi aldatıyor...
As The Years Go Passing By...
eee izmir mt nin bence en güzel sayfası bu (otuzbeş) BURDA BİRAZ DAHA FAZLA YER İŞGAL ETMEK İÇİN YAZDIM BU MSJI SADECE , YAPTIĞIM KALABALIK İÇİN ÖZÜR BİLE DİLERİM AMA YAZACAM BU ANLAMSIZ MSJI daha nice otuzbeşinci sayfalara
May The Force Be With You
arkadaşlar bu haftasonu çok sıkı geçti. cuma toplantı cumartesi pazar kuşadası derken piller bitti. neyse önümüzde 5 gün var şarj etmek için. hadi bakalım 14-15 inde Urla demircili de kamptayız.
Evet arkadaşlar.Çadır olayına bir elin parmakları kadar zaman kaldı(sağlıklı bir elin,sakat vs. olmayan).Hazırlıklarınızı tamamlayın
gittim çadırımıda aldım akşam valla gam yemem
Ride your way
gam yeme zaten güzel değil
Abi bu esprinin üzerine sen gam değilde ban yiyebilirsin
ne geyik muhabbet adamsınız yaaaa ALLAH muhabbetinizi neşenizi arttırsın
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Abi uzun bir süre espri yapma bence,üye kaybına uğrayacağız yoksa
yok kardeşim çalışıyorum elbet benim de güzel bir espirim olacak gençlerin önünü kapatmayın. açın benim önümü durduramazsınız ben geliyorum
bugün perşembe haftasonu etkinliğine bişey kalmadı. umarım hazırlıklar yapılıyordur. hadi herkese kolay gelsin
günaydın İZMİT-MT ailesi
pazartesi sendromunu atlatabilen herkese selam olsun
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)