hoş geldin aramıza umarım en yakın zamanda ehliyetini ve motorunu alırsın iyi formlar
ne bu ya vallah karmacoma bu böcek deyilya er5 olmasın kaçss bu saate kaç yapıyor bayada deyerliymiş 30bin ytl hayabusa bile 25 bin ytl bitane yakalamak lazım
hoş geldin aramıza umarım en yakın zamanda ehliyetini ve motorunu alırsın iyi formlar
ne bu ya vallah karmacoma bu böcek deyilya er5 olmasın kaçss bu saate kaç yapıyor bayada deyerliymiş 30bin ytl hayabusa bile 25 bin ytl bitane yakalamak lazım
Merhaba MT izmir marmok fethi bitti bugun itibariyle dükkanımda tekrar monoton hayata başlamış durumdayımmm 700 km yaptım toplam yeter Allah bereket versin Siteden bi kaç arkadaş hayatta gidemezsin demişlerdide kapak olacak bi topic atıcam resimler orda olucak.
hepinizi öperim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Herkese iyi akşamlar... ;)
A blessing with the hands
hayırlı akşamlar bugun buluşma toplantı yok sanırım izmirde
uzun zaman geçti cuma akşamı evde oturmalaı
kurtlandım bi tur atıp gelsem mi ki
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
neden bu cuma toplantı yoktu
Arkadaşlar ben 4 temmuz cuma günü İzmire gelicem.Bir iş için.Bakmak istediğim 3 motor var YamahaXT125-STKanuni250-CBF250.Bunların hepsini Kahramanlarda görebilir miyim yoksa tek tek bayileri dolaşmam mı lazım?Gerçi bayilerin yerlerini de bilmiyorum ama netten bulurum.Bir de acaba İzmir"de motorların dolup taştığı galeri gibi bir yer var mı?
Satılık Asya125t-Spidi mont
İyi haftalar İzmir... Hayırlı işler herkese...
...Sergerdan...
slm arkadaslar hayırlı haftalar hayırlı işler iyi tatiller...herkese
Arkadaşlar WALLACE döndü izmire. Şerif Kasbaya geri döndü gibi oldu ya neyse. Çok keyifli bir 1800 km yaptım ki yarıda kaldı izmirde yarın katılmam gereken çok önemli iki toplantı ve bir de açılış varmış. Onları halledip tekrar yollara düşebilirim
herkese selamlar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)