VaScO1925 sen ÜMMET abile beraber gitsene
2 ÜMMET bi arada
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
abicim yapacaz zaten çalışmalarımız başladı. Gene süper olacak eminim ki
evet başladım çalışmalara temmuz ortasından sonra. Erenle konuştum teknemizde varmış süper olacak süper
orası kesin ama geldik mi o sahilde gece mangalı yakacağız, gitarları alıp çalıp söyleyeceğiz, ertesi gün tekneye de bineceğiz. tamam mı kardeşim. Her zamanki gibi İzmir MT-Manisa MT için süper bir ortam olacak.
selam arkadaşlar buhonda falkon XN 400 kaç litre yağ alıyor bilen varmı ve hanği yag sizce cevap bekliyorum
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Hayırlı uğurlu olsun, Birgün ansızın gelebiliriz . yok yok şarkıydı o biz gelirsek haberli cümbür cemaat gümbür gümbür geliriz Marmaristen Ali yiğitseniz teker teker gelin diyo, ama sen hepimize birden meydan okudun. HODRİ mey DAN ( tabi mey bu arada aslan sütü oluyo )
Eren, Hayırlı uğurlu olsun kardeşim... Ekim'e kadar hala orada olursan bir baskın da benden...
Dedem, Eren işletmeci, ben bildiğin bir garip işçiyim...O yüzden teker teker yada çiftler halinde rica ediyorum Kendim HODRİ MEYDAN içemiyorum ama (hodri ve dan da mezeleri oluyor) gelip içene de niye içtin demem
...Sergerdan...
hepiniz sağolun dostlarım, abilerim. [B]DEDELERİMM[/B hepinize kapım her zaman açık.. GELMESSENİZ AYIP OLUR ZATEN HABERİNİZ OLA.
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
buarada badavutu bilmeyenlere solıyım denizi ayrı bi güzeldir serin ve temiz
Ride your way
oooo hayırlı olsun kardeşim benim eve çok yakın orası...;)
As The Years Go Passing By...
baştan bi S.a diyelim
ben asker'im bana nispet mi şimdi bu xD snn isteginle okudum badi bunu ama dagıtıma geldigim zaman herturlu gelirim yanına sen rahat ol
motor yok artık bende gelince bi ince seklimiz olacak ;) herkese cok cok selamlar konya'dan hava savunma er Mert
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)