Abi , benim DVD İzlanda'dan özel geldi... Montreaux Jazz Festivalinde çekilmiş ve basılmış bir konser DVD'si... Gelince isteyen herkese çoğaltırız kıskanmak yok
Abi , benim DVD İzlanda'dan özel geldi... Montreaux Jazz Festivalinde çekilmiş ve basılmış bir konser DVD'si... Gelince isteyen herkese çoğaltırız kıskanmak yok
...Sergerdan...
Değil abi, aslında rock desek daha doğru ama adamlar festivale davet edilince sürpriz olmakla beraber hayır dememişler
...Sergerdan...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Cumartesi sabahı nasipse yola çıkıyorum. Antalya, kaş, kemer, kalkan, olimpos, dalyan, köyceğiz, muğla, marmaris, datça, göcek vs diye kıyıdan devam edip izmire döneceğim. Tahminen 1700-2000 km arası. Ki sadece bu ana yolların toplamı görüp gireceğim, kaybolup döneceğim kilometreleri de sayarsak 2500 ü bulur. Bir aksilik olmaz ise Cuma marmokta olmayı planlıyorum. Pazarda Marmoktan çıkıp datça bodrum vs yapacağım. Marmokta gelen olursa görüşürüz. yerimiz yurdumuz telimiz belli. Bazı arkadaşlar perşembe gününde yada cumadan çıkıp sadece marmok yapıp dönecekler. isteyen olursa onlara takılsın beraber gelinsin. Kimin gönlü nasıl çekerse öyle yapsın yani.
Sevgilerle
heveslendım gidim diye salı gunu diş dr'unda randevu var onu unuttum ben çarşambadan bakalım bişiler yapabılcezmı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Herkese selam..
Umarım herkes iyidir.
Çarşı izinindeyim.
Nedense bu sefer pek birşey yazmak gelmiyor içimden,idare edin.
Herkes kendisine iyi baksın.
Bir fotoğraf ekliyorum,asker arkadaşlarım ve ben (çok cins çıkmış ama tek elimdeki foto bu ),görüşmek üzere
forrap' ım Tuncerim ne yakışıklı çıkmışın be kardeşim yakışmış Kendine dikkat et
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
valla hepimizden fiyakalısın tuncer ben en son kravatı lise mezuniyetimde takmıştım
şaka bi yana zorlu gidiyodur askerlik hiçbişey olmasa gurbettesin o yeter...kolay gelsin tuncerim hayırlı teskereler
Tuncerim saygılar sevgiler sık sık böyle yüzünün güldügü fotoları eklesen yeter
cuma topigi açıldı haydi bakalım kimler geliyor
parmakları görelim
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...gidiyoruz.html
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve izmirde yaşıyorum adım sinan benide aranıza kabul edermisiniz???
tuncer o ne hal laa :S fransız garsonlara benzirsen
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
arkadaşlar muhabbetinizi bi baltalayam... mt izmir burayı bi dinleyin...
arkadaslar ayvalık badavut plajında sezonluk beach club kiraladım... mekanım henüz yeni açıldı midillinin tam karşısı kumlsala 3 metre denize 30 metre uzaklıkta alkol yemek çeşitlerim var.. plajda bana ait butun mt izmir mt manisa isteyen olursa çevre iller deki motosikletçi dostlarımı yeni mekanıma beklerim... planlayın bi gun basın gelin...
motosikletleri park edecek otoparkımda var
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)