Ayyyy... yoksa Rozi'nin uzun yolda pedikürü mü bozuluyor?
...Sergerdan...
valla canım istiyo diyom da
vallace şıkkım yanına geldiğinde anlatır sana neden gelemediğimi
ahh aaaahhhh
biliyon neden bu bölüme çalışamadığımı yaw
ama bi UMUDUM VAR BENİM (hani şarkısıda varya öle) gerçekleşirse eve girmeyecem hep gezecem yaz boyuncaaa
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Orası öyle tabii... Benzin parası bile servet.... Hele bizim ülkemizde... Kör şeytan diyor ki al benzin pompasını, bu kadar vergi koyup üstüne bir de utanmadan zam yapanların ..................... (fill in the blanks)
Neyse uyuyayım ben...
...Sergerdan...
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
İyi uykular herkeşe... Ben de Türkiye'de yalnızca bende bulunan Jethro Tull DVD'mi izleyip uyuyayım bari
...Sergerdan...
Abi DVD izliyorum bölme lütfen
...Sergerdan...
Sen hangi yağı gullanıyon bakem.
Arap sen de çok şey istiyon be gardaşım , bu bir pakettir nasıl ayırıcaz şimcik yok yok alırsan bööle zaten fiatın içinde hepisi
dur dur orda biyol , sen hangi eksozda bişiricen gahveyi ?
yok ööle yok alim . sen benim intuşuma nasıl sarkasın lem . seni dost bildik de intuşumu sana emanet ettimidi , demek sen ha senden bunu beklemezdim ALİİMM demek beni evde bırakıp intuşumla sağda solda fink atıceniz ha
http://img152.imageshack.us/img152/6772/resim413bl1.jpg
Aaaa benim habarım olmadan intuşum kendi resmini goyup , size kur yapıyo
maşaallah gece 4ten sabah 7ye muhabbet dönmüş biz pirelerle sevişirken
Günaydınlar Arkadaşlar, bugün karnemi alıcam çok heyecanlıyım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
nasıl karnen
kaç tane zayıf var haydi yaz... yaz... yaz.....
Allah aşkına,sizler uyumazmısınız yav....
millet iş'e giderkene siz geyik kovalıyorsunuz..pess doğrusu hadi gidin yatın uyuyun daha çok iş var yapılacak manikür,dvd,jethro tull'ü kim kaytbetti sen buldun a gitartistzaten kıl oldum Marmariste keyif yapmanabu arada,denize giriyormusun? esas kız vs esas oğlancık
Biri karne alacakmış mış mış nee cahhill adam hala okuyormuş bu yaşta
pirelerle yatağa girmekte çok enteresan geldivarsa fazladan bir kaç tane ver bari chatkut....
Rahmi abi bu Wallace var ya senin benzinini bitirir gene o kahve pişmez o egzozda...nah çizdim şuraya....mangalın ateşi yetermi dedim kahve için, evet dedi ama ben yinede kömür ilave etmeme rağmen zor bela piştiği gibi birde yetmedi insanlara...malesef kendisi kahvenin ancak telvesini içti
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)