Ben işten yeni geldim, odamda keyif yapıyorum... Yorulduk...
Ben işten yeni geldim, odamda keyif yapıyorum... Yorulduk...
...Sergerdan...
Mustafa Abi, sessiz takılıyorsun?
...Sergerdan...
Var ki yiyorsunuz abi, ne diyelim...
...Sergerdan...
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Tüm Babaların Babalar Günü Kutlu Olsun...özer Abicim Dogum Günün Kutlu Olsun...
Merhaba arkadaşlar;
Sizlere dün başımıza gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Malum dün ÖSS sınavı vardı. Kardeşim sınava girdi. sınavda sınav gözetmeni önce sınav kağıtlarını yanlış dağıtmış, kitapçığı alır almaz kardeşimin dikkatini çekmiş ve gözetmene durumu söylemiş. Gözetmen hiç oralı olmamış. Aradan biraz zaman geçince gözetmenler kitapçıklar yanlış oldu diye geri toplamışlar ve öğrencilerden aldıkları kitapçıkları tekrar dağıtmışlar. Kardeşimin söylediği “Abi kitapçıklar toplandığında ben 20. sorudaydım” geçen süreyi siz düşünün artık. Kitapçıkların üstünü silmeye baya uğraşmışlar kimisi silmiş kimisi tüm soruyu karalamış. Gözetmen bakmış sınıfta olay çıkacak “arkadaşlar korkmayın hata bizim sizi gerekli ek süreyi vereceğiz” diyip olayları yatıştırmışlar. Tabi bu ırada kardeşimin anlattığına göre sınıfta bir gürültü bir kaos olmuş. Salon başkanı ve yardımcısı gelmiş. Neyse kısa geçiyorum buraları.. sınavın bitmesi gereken süre gelince gözetmen arkadaşlar yapacak bişey yok süreyi biz uzatamayız deyip kağıtları toplamışlar. Çocuklar sınavdan çıkarken tüm sınıf salya sümük ağlıyorlar. Hemen koşup ne oluyor diye sorduk herkes durumu anlatmaya başladı. Veliler ayaklandı. Okul binasına girip gözetmen ve salon başkanıyla görüşmek istediler. Ama işin ilginç yanı polisler bizi okuldan yaka paça dışarı attılar. Hem de kaba kuvvete baş vurarak. İçlerinden bir tanesi kadınların bulunduğu grubu eliyle merdivenden aşağı itmeye kalkıştı. O an dayanamadım gittim ve “ memur bey isminiz nedir” diye sordum. O insan görünümlü polis meğer h…mış bana karşı dört polis bir diklendiler sen kim oluyorsun da bana ismimi soruyorsun.. senin kimliğin nerde.. git istediğin yere şikayet et.. gibi bir sürü laf işittim ve tartaklamaları da cabası. Memur bey ben size dokunmuyorum bana dokunamazsınız demem üzerine “ len bi git başımızdan” diyerek tüm gücü ve kuvvetiyle iteklemeye başladı. Yani uzun lafın kısası içlerinden birinin ismini sordum diye baya bir tartaklandım. Sonra da bizi sırayla okul binasından ve bahçesinden kovulduk. Bu sırada okulda ne gözetmen kaldı nede salon başkanı bırakan gitti. En son salon başkan yardımcısı olduğunu sonradan öğrendiğimiz okul müdür yardımcısının arabanın canından başını çıkarak “ben ilgili kişiler için tutanak tutulduğunu gördüm. Ama olayla bir ilgim yok tutanakta ne adım yazılı nede imzam var” bana bişey yapamazsınız sözleriyle ortam iyice gerildi. Televizyon ve gazetelere haber vermemize rağmen çiğlide ki açılış nedeniyle (başbakan geldi) bizimle ilgilenemeyeceklerini bildirdiler. Eee tabi onlarda haklı temelleri 19 yıl önce atılan 49 km lik (yan yollar hariç) çevre yolunun açılması bu ülkenin geleceği gözüyle bakılan bir grup gencin geleceğe dair çaba ve çalışmalarından daha önemli!!! Bugün avukatlarla yapılan görüşmelerde ise bize bu olayı büyütmememiz gerektiği gibi bir takım sözlerde bulunanlar oldu. İşi yokuşa sürmek için; yok mahkeme çok uzun sürer, size çok külfet olur, olmuş bir hata siz olay çıkartmayın, onlar haklarında gerekli savunmaları yaparlar siz yine açıkta kalırsınız… gibisinden bir sürü laf salatası.. bugün de en son şok olay ise kitapçıklar değiştiği için tüm sınıfın sınavı iptal edilecek, kopya muamelesi olarak algılanacakmış. Tabi bunların tam detayını bilmiyorum gerçeklik payı var mı yoksa bizim olayı büyütmeyelim diye gözümüzü mü korkutuyorlar.. demem o ki arkadaşlar hepimiz bu sınava girdik yada gireceğiz; kardeşimiz, eşimiz, dostumuz girecek. Lütfen çok dikkatli olsunlar. Üç beş kendini bilmez kendini öğretmen sanan kişi için geleceğinizden olmayın. Bu arada burada bahsi geçen ve benim hakaret etmemek için kendimi zor tuttuğum öğretmen ve polisler için lütfen kusuruma bakmayın. Onlara söylemiş olduğum sözler kesinlikle diğer meslek taşlarını bağlamamaktadır. Sözüm meclisten dışarıdır. Okul Menemen civarında bulunan Haldun Koşay Lisesi dir. Olur ya belki sizlerden birine veya bir tanıdığına bu okul çıkarsa çok dikkatli olun. Öğrendiğimize göre geçen sende bu okulda bu türden olaylar olmuş. Çok sonradan anladık ki okul bu tarz olaylardan yana oldukça mimliymiş. Bu okulun ismini duyarsanız iki kere düşünün..
Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bunu hepinizle paylaşmak istedim ki başkalarının da başına gelmesin.
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Kardeşim çok üzüldüm ama hemen şikayet dilekçesi yazıp ÖSYM ye durumu bildirin. Orada salon başkanının görevi adil şartlar altında sınavı yapmaktır. Böyle bir hata affedilemez. O binada görevli Öncelikle Bina Sınav Sorumlusu, sonra Sınıftaki Salon başkanı ve gözetmenler hakkında işlem başlatılmalıdır. ÖSYm ye ve hatta Cumhuriyet Savcılığına başvurun. Çok üzüldüm geçmiş olsun
yurtdas GEÇMİŞ OLSUN
GEREKLİ YERLERE NE OLURSA OLSUN ŞİKAYETİNİZİ İLETİN MUTLAKA
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Yurtdaş, Üzücü bir durum gayet ki farkındayım.
Sana özelden bir telefon numarası vereceğim, avukat kendisi, aynı zamanda Öğrenci velileri derneği'nin kurucusu... Yardımcı olacaktır kesinlikle...
...Sergerdan...
sinan çok geçmiş olsun...umarım kardeşin ve diğer çocuklar en ufak hasarla atlatırlar bu olayı...
bu terbiyesizliği yapan tüm görevli ve polisleride kınıyorum (foruma yazdığım için kınamak kelimesini kullandım içimden geçen kelimeleri yazmıyorum buraya)
olayın peşini bırakma bence sınavın olduğu okul sınıf salon numarası gibi bilgileri içeren bir dilekçe ile ösym ye şikayet dilekçesi gönder...
geçmiş olsun tekrardan
geçmiş olsun yurtdas, dilekçelerinizi bi güzel doldurun işin peşini bırakmayın..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yurtdaş çok geçmiş olsun okurken sinirlenmemek gerilmemek elde değil . . . işte bu tarz insanlar yüzünde türkiye bu halde .... imkan olcak direkt gidip yok etceksin hepsini..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Selamlar millet... Ne uyumuşum beyaaaawwww....
...Sergerdan...
Yarasa gibi yaşamak istemiyorum artıkın.... Bu sene okulu bitireyim de artık, örtmen olup herkes gibi yaşamaya başlayayım inceden... Herkesin yaşam saatleri benim uyku saatim, herkesin uyuduğu saatte yaşıyorum (ama ne renkli yaşam )...
Marmaris'e yolu düşeni beklerim...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)