Gene iş başa düştü. Buyurun arkadaşlar cuma toplantı topiği ve pazar etkinliğimiz
Cuma toplantı topiği için
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...oplantisi.html
pazar piknik ve doğumgünü için
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...da-piknik.html
vallace şıkkım desene bu hafata sonu yoğunuz
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
slm ben istanbul 'dan Berk. 2 haftaya orda olacağım onceden bi izmirlilere selam vereyim dedim
her cuma oldugu gibi bu cuma,da toplantı var kardeşim.bu hafta ben izin istiyorum arkadaşlar misafirlerim var .sami kardeş anlatır merak eden olursa cesur kardeşe ve tüm arkadaşlara selamlar ÖZER abim nice mutlu ve saglıklı günlere.CENGİZ abi seni de özledik saglıcakla kalın tüm M.T üyeleri hefiniz ayrı ayrı degersiniz sevgilerimle
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
s.a izmir mt izmir gezisi öncesi soyle bır bakınayım dedım daha 1.5 2 ay var ama önce izmirli motorcuları tanıyayım dedım .
eskısehır mtden 2 -5 motorcu arkadas ızmır gezısı yapmayı planlıyoruz . hatta ege turu demek daha mantıklı olacaktır . eger uygun duserse arkasında da akdenız turu dusunuyoruz .
iyi gunler izmir mt
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
abiler,, dayılar,, amcalar..
çamdibinde polini malzemesi satan bir yer varmış yamaha aerox için 2 zamanlı solucan egsoz arıyorum yolu oraya düşen biri varsa benim için 2zamanlı solucan egsoz sorabilirmi..
bilgisayarımı düzenlerken bakın neler buldum. Ne de yakışıklı çocuk maşallah allah nazardan saklasın
sanırım burada müzisyene fena takmış kafayı.yanlış mı çalıyor acaba?
Abim benim, nereden buldun onları yahu, bayağı oldu, o fotoğrafın üzerinden çok zaman geçti...
Haklısın ,sahnede Anemi vardı ve son derece detoneydi o gece... Ben iş icabı bu tarz şeyleri es geçemiyorum, bu yüzden canlı müzik dinlememeye özen gösteriyorum...
Abi yerin vs. herşey hazır burada, programın dahilinde bekliyorum seni...
Tabii ki Tüm İZmirli dostlarımı da bekliyorum, 1-2 kişilik kafileler halinde gelmek suretiyle herkesin başımın üzerinde yeri var
Şimdiden özledim sizi, Ekim'de kesintisiz görüşmek üzere....
...Sergerdan...
Baba olan , olmayan tüm abilerim , amcalarımın ve çok hörmetli dedelerimin babalar günü kutlu olsun
( hep bayanlara jest olcak diye bişey mi var ya )
miyo TEŞEKKÜRLER
doğum günün kutlu olsun özer abi nice senelere...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
özer abicim doğum günün kotlu olsun allah uzun ve sağlıklı kazasız belasız bir ömür versin nice senelere
vallace şıkkım
ne bu fotolar böle
seni pek bi ARA GÜLER gördüm yaw
İyi geceler İzmir... Öptüm büyüklerin gözlerinden, küçüklerin ellerinden...
...Sergerdan...
Kardeşim eskiler çıktı işte temizlerken bilgisayarı. Ne de güzel eğlenmiştik ama o akşam. Bu arada gelirken arayacağım seni haberin olsun tahminen haftaya salı sendeyim.
bende seni yanaklarından öptüm kardeşim yatsana yaw. bu saatte ne nöbeti bu? uykun mu kaçtı hayırdır? benim de uykumu kaçırdı birisi çok fena oldum
aklıma çelik in şarkısı geliyor duruyor.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)