Herkese günaydın
hayırlı haftalar,bol kazançlar
Herkese günaydın
hayırlı haftalar,bol kazançlar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ya ben bu motosiklet işini seviyorum. Cuma toplantıdan sonra cumartesi için çeşmeye doğru yola çıktım. Cumartesi gecesi çeşmedeydim ki süperdi. Acaip güzel sakin koylar keşfettik. pazarda çeşmede kalmaya karar verdim. Ne de olsa ruhumuz kampçı. pazar da süper bir plajda azıcık insanla 1970-1990 ların yabancı hit şerkıları eşliğinde, palmiyeler altında tüm günnnn yattım denize girdim yatıııımmm. akşam dönerken de yolda bir baktım ki bizim extreme1925 ve sezi ve can. bizde 3 motor onlarda 2 motor döndük izmire. Dönüşte de Rahmi dedemize bir yğrayıp pit stop yaptık. Dedemizin dedemizden şeker abisiyle biraz sohbet ve sonrasında pazar gece yarısı izmirdeydik. Çok yorucu ama bir okadar da güzeldi. Yakında sizlerle de o yolları yapacağız hiç merak etmeyin
abi yakında sizlerle yapıcagız demek yerine hadin hep beraber kesişf yapalım deseydin ya....plansız programsız çıkıp plansız programsız döncez deyip çıkardık...bende gelirdim mesela :( neyse bakalım hayırlsı artıkın...salı ve cuma son sınavlarım var onlardan sonra her boş günümde sizlerleyim
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
gökalp çaktırma bilader ben bu gidişle otura otura 200 kılo olcam
haftaya eleman işe baslıo her aksam sahilde yuruyuz baslıyor
gel beraber gidelim yanlız hissetmeyim kendimi
(bu arada sen 70 kilo isen 50 ye falan dusersen yandık )
yaw bu arada benım msj sayım 3,043 olmus :S 3000 msjı beklıyodum ızmır mtye yazayım diye ne cabuk gectı yaw :S
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
pazartesıden ıtıbaren spora baslıyorum valla kim ne derse desin ilk hafta programı yuruyus sonra hafif tempo koşuş, sonrasında koşturmaca
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
kardeşim ne demek her zaman. ben neredeyse her haftasonu kaçıyorum o koylara. hafatiçi yeterince insanla muhattap oluyorum. akıllısı salağı efendisi delisi manyağı. o yüzden haftasonları az insan olan sakin koylara gidiyorum. İşlerini ayarla beraber gideriz. Bu arada ben haftaya ege-akdeniz turuna çıkacağım sanırın 2 hafta yokum
günaydın herkeze . toplantı topiğini göremedim sarnıctaki piknikten dolayı yokmu bu hafta toplantı ?
Günaydın,
Arkadaşlar dün akşam Wallace ile görüştüm ve kısada olsa Cuma akşamki toplantı ile ilgili bir fikir alışverişinde bulunduk.
İstenirse elbette bir toplantı organize dilebilir henüz zaman var.
Düşündüğümüz yer Gaziemirdeki Altay Spor tesisiydi
Açın bir topic derim.
Selamlar,
Özer
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)