Eyvallah kardeşim
Hafta içi görüşelim izmirrr
Davut Başta sen.. Özelden cebini atsana bana...
Bize ağlıyor mondial diye, beyefendinin dört tekerde tercihi BMW... Arabanın yıllık vergisiyle her yıl 4 tane Mondial alır ama... Bize kendini acındırıyor Çakal...
...Sergerdan...
şşşt kasko o araca talibim, ama kesin karar vermem için yarın ver bu hafta sonu bi test sürüşü yapayım sonra ya anahtarı geri veririm yada parayı
May The Force Be With You
Al işte bir kirli-çıkı daha...
...Sergerdan...
günaydın İZMİR MT
cici vede bol ekşınlı hafta sonları hepimizeeee
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
yok be abi ne gırgırı gariban arabası o satılıktır güzeldir temizdir kız gibi değildir cunku otobanda 280 ni devirmiştir
bmw ile gittim mondial bayiisine dedim bana bi mondial abi dedi bmw ye gs1200 gider yanlıs gelemdiniz demi dedi yok dedim ya yazlıkta binecem at bagaja
abi inan test sürüşü bile yapmak istemezsin araba şehir içi 60 kurusu buluyo km de yaw 4300 motor 287 beygir gerisini düşün
günaydınlar ey İZMİR MT
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
günaydın izmir mt iyi hafta sonları
erhan bmw var huzur var gez bakalım
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
İzmir Mt günaydın . iyi hafta sonları herkeze . Erhan abi Massallahı var arabanın .
gunaydın mt bu hafta sonu ada'da festival var yarın toplaşalımmı?
Tüm MT Ailesine iyi hafta sonları diliyorum.Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
merhaba arkadaşlar,
İzmirde toplu gezintiler vs. yapılıyormu?
Bide x8 ve yamaha x max kullanıclarından motorları ile ilgili bilgiler istiyorum.
Kusura bakmayın biraz alakaya maydanoz olacak ama gaziemir tarafında iyi pide yapan bir yer biliyormusunuz
herkeze iyi geceler ve yarın için iyi tatiller.rüzğarınız bol olsun
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Astsubaydan ilk sahibi 2006 model kanuni tiger kazasız çok temiz bakımları yapılmıs 7000 de guneydoğu ya tayın olma sebebiyle acilen satılıktır 505 679 78 48
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
iyi tatiller kazasız belasız rüzgarınız bol olsunnnn....
İyi pazarlar arkadaşlar, virajınız bol olsun
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)