kardeşim bu nedir bir taktikmi ?????[/QUOTE]
abi bu hypo aynı magazada calıstıgmız için bazaen oluyo kusuruma bakmayın...
ya arkadaslar resim nasıl yükleniyor...
kardeşim bu nedir bir taktikmi ?????[/QUOTE]
abi bu hypo aynı magazada calıstıgmız için bazaen oluyo kusuruma bakmayın...
ya arkadaslar resim nasıl yükleniyor...
dostlar iyi akşamlar hepinize
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Herkesciklere merhabalar topic'imizi yukarı taşıyalım.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
PAzar günü kuşadası festivaline gidicek varmı 2. yazışım ama kimse bişi demedi kimse gitmicek demekki......... ben pazar sabahtan tek başıma çıkarım o zaman yola napalım...... amma duydu sömürüsü yapmışım haa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
İyi günler İzmir...... Nasıl gidiyor hayat?
...Sergerdan...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Arkadaşlar ben zaten kuşadası'ndayım... yeni artcımla birlikte bu festivalde olacagım.. dileyenler bana ulaşşsın beraber gideriz
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ben festivale gitmekten vazgeçtim.. 15 ytl giriş ücreti çok geldi bu kadar para gökhan tepe ve amatör gruplar için mi.. bu para ile benzin alır paşalar gibi viraj yaparım karaburun yollarında cbr 125 ile
..arab kadri mıstıfa abim senin bir fikrin var mı pazar günü için ? :D
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
giriş ücreti falan yokmuş ümmet abi orda msnden sordum özellikle.... motoru sokmam festival alanına cokta ısrar ederlerse
erhan eminmisin sonra nanaylara gelmeyelim bak :D
valla ben ümmet amcanın yalancısıyım para isterlerse girerim denizime merkeze gider turlarım sahilde dondurmamı yerim
bu arada msn e eklermisin iki soru sorcam sana..
tamam bu fikir güzel o zaman pazar günü gelirim :D hocam PİERzig de artçı olacak bana yolda onu da alıcam deniz fikri güzel hoşuma gitti
iyi akşamlar...herkes offline ne iş...
As The Years Go Passing By...
herkes derken ? ben onlineyim ama işine yaramam sanırım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)