CENGİİİİZZZZZZZZZZZZ AABBİİİİ NERDESİN yaaa cuma günü bekliyoruzzz.arkadaşlar cengiz abinin yakın dostları onu arayıp soruyormusunuz.nerde bu adam ne yapıyor.evini bilen varsa baskın yapalım grup olalım gruppp bizlere iyi örnek olun sevgili arkadaşlar siz eskiler böyle yaparsanız yeniler neler yapmazkii.imam duvara işerse cemat afedersiniz ..................... degilmi ?
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
eskilerden kim ne yapıyor anlayamadım oğuz. Toplantı topiğine de yazdım buraya da yazayım istersen ki (sanırım sende var) cengizin telini vereyim sana ara ve sor nasılmış diye. hatta istersen site üzerinden cengize PM de atabilirsin. ben bu akşam üsküdar çaycısında gördüm alp_tunay ile beraber gayet iyilerdi. İşleri çok yoğunmuş o yüzden gelemiyormuş en kısa zamanda gelicem dedi
selam arkadaslar,
pazar gunu kusadasi motosiklet festivaline gidecek arkadaslar varmı?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
....................................
sleam dostlar .....kawasakı r5 nasıl bır makıne...bıras bılgıye ıhtıyacım var
vasco selam sanırım sende brı ara r5 almayı dusunmussun...ne dıosun bu konu hakkında..
10 numara alet alınır eşi benzeri yok o paraya parcada bol ucuz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Herkese selam arkadaşlar
Umarım herkes iyidir..
Yeni gelen arkadaşlar olmuş,hoşgeldiniz arkadaşlar,hayatınızın en doğru kararlarından birini vermişsiniz gruba katılmakla
Çok sayfa ilerlemiş yine tabi,okumak için vaktim yok pek.Çarşı iznindeyim..
Özledim grubumu,sivil hayatı,İzmir'i
Herkes kendine çok iyi baksın
sarı gs 500 olsun camurdan olsun..ona lafım yokammaa benım rengım sıyahhh....ugly uzgunum...sımdı bı karara baglarsak bu makıne guzel mı??
Herkese selamlar...
Tuncer bi bakıp çıkmış, çok sevindim yahu.... Kumita ayağı yanık kedi gibi geziyor oradan oraya
Yaz güzel geçecek anlaşıldı.
Haftaya görüşürüz millet. Ben gelecek pazar-pazartesi-salı son 3 günümü geçirip marmarise kesin dönüş yapıyorum. Ekime kadar...
...Sergerdan...
kasko onlara aksesuar denir, parça diyip zıplatma piyasayı, çıkma parça deposu adresimi biliyon diye düşündüm.
bende de apv41, alp_tunay emeği ile oluşan bir taşıma demiri var maşallah tır bağla çek öyel bişi maşallah.
May The Force Be With You
geldik,gördük,ÇAY içmeden geri geldik yinede teşekkürler.kaç haftadır görmediğim arkadaş ve abilerimizi gördüm iyide oldu balık tutmaya gitmiştik.kardeşim 1 adet çupra tutmuş 3 arkadaşı da kordon havası almış oldu
kardeşim anlatmaya gerek varmı iyi makina pek sorun çıkaracagını sanmam ben (AL)derim
ok kardeşim bende cengiz abiyi gördüm hatta ayak üstü biraz sohbette ettim dün balık tutmaya gittik tesadüfen CENGİZ abiyi gördüm herkeze selamı var ayrıca
kardeşim bu nedir bir taktikmi ?????
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)