günaydın
cici hafta sonları milleeettttt
günaydın
cici hafta sonları milleeettttt
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
mutlu hafta sonlari yarin cok güzel bi gün olucak cunku deniz sezonunu acıyorum
slm millet uzun bir aradan sonra tekrar yazıyom
dün akşam tişört ve şapkama kavuştuğum için
wallace(murat) abime çok teşekkür ederim
ne kadar söz verip de uyuyakalıp karşılayamasamda
ama genede beni kıramayıp bi kahve içen uglychild(sercan) a teşekkür ederim
herkese iyi pazarlar ve gezmeler (ne yazarmışım be )
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
stain inanmıyom bu mesajı sen yazmış olamazsın,
aşmışsın kendini, walla bütün mesajını anladım
May The Force Be With You
[QUOTE=Stain;1111784]slm millet uzun bir aradan sonra tekrar yazıyom
dün akşam tişört ve şapkama kavuştuğum için
wallace(murat) abime çok teşekkür ederim
tişört ve KEP, ini güle güle kullan
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Dün aksam ki toplantıda, bu sabah ki aof sınavına girecegim okulu sordugumda Stain ben biliyorum deyip benim telefonumdan kendi telefonuna cagrı yaparak numaralarımızın birbirne gecmesini saglamıstı... toplantı dan 1 saat kadar sonra...
kimsiniz? beni aramıssınız diye bi sms geldi stainden, ben de cevap olarak ben sizi aramadım,
siz benim telefonumdan kendinizi aradınız dedim ve bi daha cevap gelmedi...
neyse gec kalmaya yakın bi sekilde karsıyakaya varıp stain i aradım ama telefona cıkmadı.. neyse bi kırgınlık sms i attım, sansıma okulu bulmak zor olmadı, cunku 2-3 ay onceki sınava girdigim okuldu...
sınavdan cıktıgımdan Stain den bi telefon geldi, iskelede bulusalım dedi, bulustuk, koşa koşa gellirken beni gorecegine bu kadar sevinecegini tahmin etmemistim.. ben diyorum gideyim o diyo salmam.. iyi de oldu... sabah kahvesi gazete haberler, motosiklet derken birden bire kaynasıverdik... bundan sonra Stain i sevenler kulubune üyeyim... Babası o kadar aramasına ragmen işe gitmedi, umarım benden sonra sopa yememistir
Ama Stain gercekten de cok memnun oldum, gercekten de güzel oldu... artık beni msn ine ekleyebilirsin.. sende o ışıgı gördüm
Neyse arkadaslar ben yarın sınavdan sonra Kus adasına geciyorum, yolu duseni beklerim... kendinize iyi bakın...
Stain bizi ciddiye alıyor biz de onu alalım
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Uglychild
...Sergerdan...
[QUOTE= koşa koşa gellirken beni gorecegine bu kadar sevinecegini tahmin etmemistim.. ben diyorum gideyim o diyo salmam.. iyi de oldu... sabah kahvesi gazete haberler, motosiklet derken birden bire kaynasıverdik... bundan sonra Stain i sevenler kulubune üyeyim... Babası o kadar aramasına ragmen işe gitmedi, umarım benden sonra sopa yememistir
Stain bizi ciddiye alıyor biz de onu alalım[/QUOTE]
ÖNCELİKLE herkeze günaydın ve iyi pazarlar.STAİN gerçekten saf tertemiz pırıl pırıl bir kardeşimiz.ve bir o kadar da çevresindeki insanlara saygılı.her zaman güler yüzlü ama bazı arkadaşlarımız ona fazla takılıyorlar heralde kafa yaptıklarını sanıyorlar.keşke herkez STAİN gibi olsa.göründüğü gibi olabilseler iyi varsın STAİN ikiyi bizim gruba üyesin senin oldugun yerde neşe var eglence var.hep böyle kal SAF VE TEMİZ. Sende bu bozuk düzenin içinde bozulma degerli kardeşim bunuda unutma hiçbirşeye degerinden fazla deger verme
biz bozulduk sen bozulma stain! stainler herzaman olmalı! korunmalı
iyi pazarlar, benım ıcın ıyı bir pazar degıl. calısıyorum, ama dükkanı bırısıne kakalarsam çeşmealtına gelin kayanın oraya denıze gırmeye gidecem canıma tak etti artık
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
UGLYCHİLD= KARDEŞİM sana iyi eglenceler kendine iyi bak görüşürüz
Herkese hayırlı haftalar millet
bol kazançlar
bana finallerim için bol şans dileyinn
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
bütün arkadaşlarıma iyi geceler diliyorum.. benim için gece bitti bazıları için yeni başlıyor
murat abim gazetelere manşet olmusunuz urlada haberiniz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)