kardeşim benim sensiz bi yere gitmem ben(dermişim ) adam açık açık ada sefamdan sonra olsun diyor şuna bak ya... ölecem hangi dağa taşa vurayım kendimi
kardeşim benim sensiz bi yere gitmem ben(dermişim ) adam açık açık ada sefamdan sonra olsun diyor şuna bak ya... ölecem hangi dağa taşa vurayım kendimi
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
yok be arkadaşlar. sefa kim biz kim. çalışacağım ben orada. çoluk çocuk aç evde ekmek bekler ÖMER HOLIDAY VILLAGE de animatörlük yapacağım.
bir protestoda benden, ada sefasını kınıyorum....
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
iski abi alnya nee oldu yaa varsa arkadaşın gelsinler.gezdirem zaten şu an kaldırım mühendisiyim.
kardeşim neden olmasın. adaya yakın bir yere gelin sizde. ben sizi çadırda nasıl basıyorum görün. yanlış anlaşılmasın bu söylediğim. yani oraya gelirim demek istedim. anladın sen onu muratçığım?
çağatay rots ve wallace nin gazına gelme be abicim. kaka onlar hele birde lodos var içlerinde. zaten bir konuşsam lodos hakkında. yok ya boşver anlatmayacağım. kerem sana gelmeye çalışacağım. motorum henüz yok ama bakacağız artık. kendine iyi bak.
abi napacan motoru motor var sen gel yeterki.
ewet ruh ve beden sağlığınız için kesin arkadaşlar
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
tuncerim canım kardeşim... (bilir işini)
Bu hafta sonu bir aksilik olmazsa bir yere gitme ihtimalim var.Gidersem ve beklediğim gibi geçerse görüşmelerim,bir kaç hafta sonra güzel bir organizasyon daha yapacağız.
Şu çadır işi var ama önce
Orayı görüp bilen wallace var,bi konuşalım bakalım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)