+100000000 abi
Hatta Gülşen'e özellikle göstermek lazım... Ya Sercan senin şu İtalyan bi kız vardı, Nina, ne oldu o? Gitti mi geri İtalya'ya? (yarın silerim merak etme )
Bilseydim bu kadar korkutacağımı fotoğraf falan koymazdım abi
Benim bayan arkadşlarım çoktur abi, hatta yazın hepsini marmaris'e toplayıp, bir tekne kiralayıp mavi yolculuk mu yapsam diyorum... Bir tekne dolusu bayan arkadaşla...
Şaka şaka, Serçem okur şimdi bunları, Gülşen görmüş ugly durumuna düşmeyelim...
...Sergerdan...
Hayırlı geceler izmir
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Rahmi ağabeyimin katkılarıyla grubumuza katılan kardeşlerime mehaba ve hoşgeldiniz demek istiyorum......
Umarım kalıcı,katılımcı ve paylaşımcı olursunuz
hosbulduk özer abim hiç süphen olmasın abi
Arkadaşlar Hyosung 250R kullanıcısıyım. Biraz paraya sıkıştımda. Kredimi çekeyim yoksa motorumu satayım,ne dersiniz?
izmir selam...mont ve kask almalıyım...ama uççukk rakamlar ıstıolar kahramanlarda...nerden ne kadara almalıyım...(karatastakınede baktım..fark yok)
Fikir beyan etmek istemiyorsanız etmeyiniz.Topiğin kirliliği ve temizliği ile siz mi ilgileniyorsunuz?? Lütfen kabalık etmeyin.
Hypo Bornova Opel Egem karşısında Hein Gericke isimli bi mağaza var. Oraya da bak. Fiyatlar çok ta uygun değil fakat sezon sonu bozuk seri tarzı güzel malzemeler bulabilirsin..Kahramanlar cidden yüksek fiyat çeker.
.................................................. ...............................
Sorduğun bişeyler öğrenmek, fikir edinmek gibi bişey olsa sana canla başal yardım etmeye hazırım ve gurubumuzdaki herkes için de bu böyle. ama senin sorduğun sadece sana ait olan bişey, senin maddi durumunu kimse bilmez kredi çeksen geri ödemesi var, motoru satsan motorsuz yapamazsın. Belki bir müddet idare edersin , ne yapman gerektiğine ancak sen karar verebilirsin bu yüzden topiği kirletme dedim sana kabalık etmedim bu gibi sorular sorulmaz aslında . Ama sen kabalık diyorsan yine kendin bilirsin .
rahmı dedeyı tanıyan O'nun ne oldugunu bılıor...sorun yok...tanısma sansı bulursa oda hatasını anlayacaktır...
bu arada rahmı dede urla carsıya yolun dusmuo bu aralar sanırım....
goldwing ocak başının sahibinin zaten 1side senin diyerleride çalışanların vs. sucu motorlarıdır
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
benim yok ordan sürücü kursundan geliyordum hele şükür gitmeye başladım =)
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)