toplantılar ana sayfada sürekli yayınlanıyo sanırım?
gelmeye calısırım....
toplantılar ana sayfada sürekli yayınlanıyo sanırım?
gelmeye calısırım....
gecenin bu saatinde hala burdayım...ve sabah 11de kalkıp işe gitcem....off yaaa delinin önde gideniyim ben beaaaa
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Yalnız değilsin, ben de birazdan otobüse binip marmaris'ten İzmir'e doğru yola çıkacağım...
...Sergerdan...
günaydın izmir mt ve hatta iyi öğlenler
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
selamlar...... 25 kere selam
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Mrh izmir grubu
şuan burhaniyedeyim. Ama 22-23 mayısta pınarbaşı pistine gelecem. Bu arada benim arka fren balatalarım bitti ve ötmeye başladı.
Fazer için izmirde arka fren balatası bulabileceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz.
Havran Motor dostlarına bi sor istersen,Havran da Hüseyin abi var, yamaha servisi ufak bi yer ama belli olmaz belki onda vardır...
eger hic olmadı buraya gelirseniz, elbet birimiz size refakat eder, hatta cuma günü inciralti sahilde toplaniyoruz, orda gorusuruz... zaten bana bi Ayvalık borcunuz vardı
MCA daki arkadaşla konustum LUCAS ın balatasını(fz6 fazer 2006) bize 50 ytl den veriyor, isterseniz gelin burda taktıralım;)
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Emeğine sağlık ugly
Yardım etmek isteniyorsa, yanıt ancak bu şekilde verilmelidir! başka değil.
hangi,ne '' sitesinden '' bi kaçtane tel. nosu alacak kardeş?
Kahramanları buldumu zaten '' sitesine '' gerekte kalmaz yolsuzda kalmaz sanırım!....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Özer abi o sordugunda tek onlıne ben verdım ancak bu sekılde yardımcı olabıldım bırdaha gırdıgınde sercanın cvplarından yararlanır inş, engin abimiz.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
günaydın izmir mt
dün hava nasıldı öle koktum valla gene yağmur yağcak
inşallah pazar hava çok sıcak olurda denize giderim
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
günaydın izmir mt
sarmıssınız geyigi yine (deniz kim)
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
hayırlı günler İzmir MT
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
tüm dost ve arkadaşlara selam.yarın görüşürüz işallah geceniz hayırlı olsun
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
iyi aksamlar arkadaslar ben metin arınıza ben we arkadaslrımda katılmak istiyoruz zaten yarın aksam kymco ck 125(ben) kle500(tayfun abi)daelim magma(levent abi)honda shadow(barıs abi) dede eşliginde beraber yürümeyi planlıyoruz allahtan bi aksilik cıkmazsa...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)