selam arkadaşlar suzuki m800ze givi sisiybar ve deri sosis çanta alabileçegim enuygun fiyatı olan yer bilen arkadaşlardan yardımçı olmaların istiyorum saygılar
selam arkadaşlar suzuki m800ze givi sisiybar ve deri sosis çanta alabileçegim enuygun fiyatı olan yer bilen arkadaşlardan yardımçı olmaların istiyorum saygılar
Pazarınız güzel geçsin, yolunuz, düşünüz, farınız açık olsun...
...Sergerdan...
Valla bende çok araştırdım, Kahramanlarda bir yer varmış deri çanta yapıyormuş ama yerini tam bilmiyorum. Ama sisibar yapan yeri biliyorum. birde Torbalıda Hayvan koşumları yapan birisi varmış , neticede saraç olduğundan deri işleri ve hayvan koşumları, at eğeri felan yaptığına göre yan çantalarıda yapar diye düşünüyorum. Eğer istersen bir gün hem gezer hemde ararız bulursak yaptırırız bulamazsak gezmiş oluruz ne dersin,kardeş suzuki. sisibar yapan yer VW Gönenin biraz ilerisinde karşı sokağında ben bu yakınlarda oraya tekrar gitmem söz konusu, istersen alo dersin bir yerlerde buluşur gideriz.
0533 213 1829
pilaka ile leyon ışıkları olsa olsa pastırma olur , Daha sonada salamlaşır belki
Valla bende çok araştırdım, Kahramanlarda bir yer varmış deri çanta yapıyormuş ama yerini tam bilmiyorum. Ama sisibar yapan yeri biliyorum. birde Torbalıda Hayvan koşumları yapan birisi varmış , neticede saraç olduğundan deri işleri ve hayvan koşumları, at eğeri felan yaptığına göre yan çantalarıda yapar diye düşünüyorum. Eğer istersen bir gün hem gezer hemde ararız bulursak yaptırırız bulamazsak gezmiş oluruz ne dersin,kardeş suzuki. sisibar yapan yer VW Gönenin biraz ilerisinde karşı sokağında ben bu yakınlarda oraya tekrar gitmem söz konusu, istersen alo dersin bir yerlerde buluşur gideriz.
0533 213 1829
rahmi amca kahramanlardaki çanta yapan arkadaş motorcu levent in karşısında sissy bar yapan arkadaş ise eksozcu tayim usta fakat motorcu hayride hazır çantalar var görmeden yaptırmayın derim hayride bir arkadaşımız var zaten ismi SAMİ ona uğrayıp bir danışın önce
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Sallamalı rakı çıkmış rahmi dedem ne diyorsun bu işe
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
oy oy oyyy öldüm gülmekten.....
...Sergerdan...
Önümüzdeki haftanın topigi yarın acılacak, toplantiya ilk kez geldin ama biraz geciktiniz... umar5im bi dahakine daha erken gelirsin ve biraz daha tanırız seni
Ehliyetinin olması guzel, cesaretini de topladın mı yavas yavas kendine uygun motoru secer, belli bi zaman sonra da kendi motorunla gezmeye baslarsın insallah...
Miyo motor kullaniyor ama.............................(fill in the blanks)
tekrar gorusmek üzere, bu arada önümüzdeki hafta toplanti inciraltinda... detayları yarın okursunuz
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
samiyi suçla valla bende tel mel yok senın adamın o onun dusunmesi lazımdı oda cıkmıs dolasmaya gecerken ugrayım dedım diyo, Drinsu tayfun abide bi çıktım dedi bostanlıdan bastım gaza kordona gırdım ana bi baktım senın dukkandayım dedi ayaklarına sağlık yolu düşen herkezi beklerim
[QUOTE=VaScO1925;1093851]ah be kardeşim şimdi ğördüm aslan sütünü yapma ya beni yoldan çıkaracaksın
ben alsancak iskelenin orada kilimi serdim çimlerin üzerine hanımla bir termos dolusu çayımızı hem yudumladık hemde mercimek köftelerini götürdük abiciiimmmmmm
okey kardeşim size katılıyorum.herzaman sosyal legal ve illegal faliyetlere katılırım imkanlarım dahilinde. yeterki içimizden birbirimizi yıkıp kırmayalım çünkü biz bir aile degilmiyiz.ben bizler için olumlu olan herşeye VARIM
BİR GÜN SERCANA beraber bir baskın yaparız
Evet yükte hafif, pahada ağır taşıması kolay . Kullanma tarifini de vereyim, Önce suyu buzlukta 15 dakika bekleteceksin , sonra uzun bardağın içine rakı poşetini en dibe gelecek şekilde ayarlayıp. etiketi bardağın kenarına sabitliyeceksin, daha sonra buzlukta beklettiğin suyu cetvelle ölçüp 40 cm den bardağa ağır ağır, dökeceksin , şaaaarrr sesini duyman lazım şşaaaar sesini duyduğun anda iş tamamdır . fazla bekletmeden hemen yudumlaman lazım yoksa küfrediyor, onun küfrüne sakın küfürle karşılık verme yoksa çok fena oluyor, düşünmek bile istemezsin Erhan, rakının saldırılarına ,savunma aracı kalkan olarak, karpuz yada kavun yanında , İzmir tulumunu mutlaka bulundur bütün bunları yaptığın takdirde hala ayaktaysan davayı kazandın demektir. yoksa halin duman. çok kötü rüyalar görürsün , ertesi günü de ALKOLLÜYDÜM abi hatırlamıyorum desin.
Rahmi dedeim yıktın beni bütün hayallerim suya düştü ki , ben ne hayaller kuruyordum kemalpaşada derenın ıcıne attıgım sandalyenın ustunde otuurken cantamsan bı bardak soguk su ve sallama rakımı hemen atıp elımede bı parca peynır alıcaktım
ama senin dediğinden çıkmamak lazım gardımı aldım buzlukla baş başayım
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)