Günaydın Sana da hocam, sen uyandın madem, nöbeti sana devredeyim ben, uyuyayım biraz...
Günaydın Sana da hocam, sen uyandın madem, nöbeti sana devredeyim ben, uyuyayım biraz...
...Sergerdan...
günaydın izmir mt çok güzel bir sabah
sercan neden kullanmadın akşam motoru siteye sabah baktım bilseydim böle yazdığını verirdim motoru
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
İzmir MT günaydın.....Herkese çok güzel bir gün diliyorum.
günaydın arkadaşlar. benim chopperımla foça yolcusuyum. eski foça ile yeni foça arasında çanak sitesinde olcam. oralara gidenler oralarda olanlar varsa görüşelim hocam...0505 548 40 71...1 saate yola çıkıcam. çiğlideyim
hayırlı yolculuklar kazasız belasız bizde gidebiliriz o tarafa ama yarın heralde
chatkut abi senin gözünden hiç bişe kaçmıyo valla
plakada yalan olmuş onun neon ışık tamcak diye plakayı delik deşik etmiş 8 şeklini almış
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
35 AZN 26 chatkut her zaman faso yapmamaya ve size layik olmaya dewam
vasco senin için onu yenilerim be
I LOVE YOU İZMİR MT
türkçe katili nolcak eğitmek lazım
İşin gece olunca maalesef öyle birşey yok be chatkutum
Erhan dikkat et, senin beyin pekmezi parmaklardan akmaya başladı... Son günlerda hatasız cümlen yok gibi...
Kıyamam ben sana canıım canııım... Türkçesini bozmuşlar bunuuuunnn...
...Sergerdan...
kıyma sen bana daha yeni söküyom türkçeyi
Önümüzdeki haftanın program topiği açıldı mı... Bu arada dün ilk kez toplantıya katıldım. Ben miyonun arkadaşıyım.. Miyo ve Dilaver (motoru) ile her hafata görüşme temennimiz var..
Sorunumuz benim ehliyetim var motorum ve onu kullanacak tecrübem yok. Miyonunda tam tersi... Ama miyo taş gibi motor kullanıyor o da ayrı konu tabi ki..
Neyse dün çok keyifliydi... Önümüzdeki hafta daha uzun vakit geçirmek dileğiyle...
stainden bulaştı bana herhalde ya bu cümle kurama ma fazla yaklaşma len bana stain fena olur
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)