Yeni başlayanlar için Alsancak- Evka-3 Güzel bir güzergah. Hatta genç ve güzel kız popülasyonu fazla olduğu için bu hat için "GÜZELGAH" tabirini kullanan insanlar da yok değil
Bunun dışında Buca Koop- Eğitim fak. arasındaki dolmuşların tamamı yine yukarıdaki vasıflara haiz olup, Öğrenci yurdundan binen erkek popülasyonu gözardı edilmemelidir...
Bu arada, hepsi Serçe'den önceydi benim için...bunu da belirteyim, sonra başımız ağrımasın
...Sergerdan...
İzlenimlerini bekliyoruz Wallace, Teşekkürler...
Sevgili seyirciler şimdi de Hatay-Nokta muhabirimiz Vasco'ya dönüyoruz,
Vasco; sende durum nedir?
...Sergerdan...
Salı hakketten sallandı, sokakta bir sessizlik hakim heyecanlı bir bekleyişle iş çıkış saatlerini bekliyorum, bilenler bilir benim dukkanın önü ana cadde panayır alanı gibi 6dan sonra izlenimlerimi aktarıcam
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
günaydın izmir hayırlı günler bol kazançlar arkadaşlar
Günaydınlar, iş yerlerinde olanlara Hayırlı işleer,
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
günaydın izmir mt hayırlı işler
dolmuş güzergahı olarak size ksk - bornova önerem daha salam oluyo ora
karmacoma ya alsancak - evka3 kesinlikle salam olur
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
günaydın izmir...
bu sene güzel yağmur yağdı maşaallah..sabah yine ıslandım
tüm izmirli motorculara sevgilerr
yaw ne biçim bir gün biri yağmur der diğeri salam biri hat işletir diğeri elcik koruması der ötekinin zinciri vazelinle yağlanır. Allah sizin cezanızı verecek. kayış mayış kalmadı balatalar zaten çoktan sıyırdı hadi bakalım hayırlısı.
Neyse gelelim konumuza geçen gece arapkadrilerde kalmıştım. orada bir görüntü beni çok güldürdü.
bu arabımız kadrimiz
ve bu da moto guettalı ayakkabısı. Bu mizansen değildir tamamen gerçektir. Giden görebilir. Arap Kadrinin dediğine göre motoguetta takarsan ayakkabını hırsız bile çalmıyormuş. Hırsızlıktanda koruyor dedi. Ve ben tüm gece gülmekten yarıldım
sonra dün gece inciraltına gittik. Ve uglychild özüne döndü. Vahşi batının en vahsi kowboyu karşınızda. Ugly on the horse
mont tamam neyse hava serin diye üzerinde. Ama kaskla ata binen bi sen varsın be kardeşim şu dünyada. Bu arada atın desenleri ve senin kıyafet de büyük bir uyum içinde belirteyim
bu görüntü tanıdık geldi nasrettin hoca misali ama o kavuk takardı
bu resime yorum yazmamak daha iyi. zaten hemen mal sahibi geldi ve atını aldı gitti.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)