tabi bende öle diyodum uzunken kestirince gençleştim, yüzüm gözüm açıldı kandırma kendini gitti saçlaaaar aliiiiii bir teselli veeeeeeer bir teselli veeeeeeeeer
tabi bende öle diyodum uzunken kestirince gençleştim, yüzüm gözüm açıldı kandırma kendini gitti saçlaaaar aliiiiii bir teselli veeeeeeer bir teselli veeeeeeeeer
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Yok pişman değilim şimdilik, iyi böyle yani......
...Sergerdan...
tüm dost ve akrabalara iyi akşamlar.......
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
slm izmir mt herkese iyi akşamlar
:salut:o şimdi asker:salut:
bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:
Abi senin gençlik fotolarını da gördük, ÇİM ADAMdan öteye geçememişsin saç boyu klasmanında
Ben 25 yılımı kısa saçlı geçirdikten sonra 2 yıl uzatma süreci geçirmiş, sonra onu da geçirip kısa saç moduna geri dönmişim... geri dönünce bi baktım ki yaş olmuş 24
Senin sırma saçlı halini de gördük paşamVaScO1925
...Sergerdan...
Arkadaşlar bu cuma teras cafedeyiz, bahçede güzel bi yer yapalım açık havada güzel güzel takılalım okey Herkezi beklioz ona göre ilk topicim bak
tamam vasco geliriz senin topiğin bizim topiğimizdir
Düzeltiyorum Mustafa abi ilk TOPTANTI topic'im olacaktı
evet çok şanslı bir insanmışım onun sayesinde sizleri tanıdım
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
olur yav getirem bu cuma hakkaten ıslatmadık
bu arada motorun tüm bakımları oldu sesi bile değişti
yamaha alamıcak elimden motoru arkadaşlarla kafa kafya verdik biz yaptık
arka fren balatası daha yeni değişti ama sürtüyo bir o kaldı oda bugün hazır olcak
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
...Sergerdan...
hmmmm demekki dolmuşa binmek lazım. halbuki ben dolduruşa gelmem dolmuşa binmem diye şarkılar söylerdim bunca yıldır. öğrendim ki yanlış bir eylemmiş. hangi hattı önerirsiniz?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)