tuncer biraderim çok değişmişsin ya ilk gördüğümde tanıyamadım.. neyse bakalım güle güle git .. bir dahaki gelişin de haberim olsun ben de gelmeye çalışıcam..
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
süperrrrrrrrrrrr
200 kişilik tokat koğuşu ve mercimekten sonra tuncer 10 kişilik yatakhane ve orduevi yemeğini görünce Tuncer cennete düştüğünü sanmaya başlamış.Toplam 90-100 asker eh tabi 4000-5000 kişi ye yat başka kalk başka)))))))))))))hayırlı teskereler koçum biz sen sevindikçe senden çok mutlu oluyoruz..................bu arada hepimizin başı sağolsun 2 tekerleğin de sıkıntısı bu insan 3-4 günlük bebeğini düşününce dahada kötü oluyor.Lütfen sizler dikkatli olun gençler karşınızdan neyin geleceği hiçç belli olmuyor hele bu ülkede sıhhatli günler dilerim
:salut:o şimdi asker:salut:
bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:
Tüm Galatasaray'lı arkadaşları Tebrik ederim.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
günaydın izmir hayırlı pazarlar herkese karşıyakadan çandarlıya gitmek için birazdan yola çıkıyorum çandarlıda günün doguşunu seyrederek sıçak simit demli çayile deniz kenarında kahvaltı yapmak istiyen arkadaşlar varsa buyursun.
drinsu
ben ve wallace şu anda benim evin terasında gündoğumunu seyrederek pazar kahvaltısını yapıyoz
istersen boyozları al gel sende eşlik et bize
yumurta kalmadı ama çay var
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
annneeeoooooowwwww Mustafa abi böyle yazılır mı yaaaa.Bi pazar günü Güneşin doğuşunu başka bi yerden izlemek lazım.Bi tane de küçük tüp :D
:pr::pr::pr:
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Günaydın İzmir Mt , İyi haftalar herkeze.......
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
aslnda haftanın sonu başı benım için fark etmiyoda neyse
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
şimiden hayırlı teskereler forrap a iyi yere düşmüş
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Günaydın İzmir!.... Alper ve Cengiz'den haber yok mu gelmediler mi daha
Haber ulaştırman gerçekten çok güzel onun için teşekkürler sana İlhami kardeş
Kardeşimizin güzel ve rahat bir yere düşmesi bizleride sevindirdi tabi olarak.....
Askerlik kutsaldır iyi ya da kötü yer diye bir şey yok ama bizler tüm asker kardeşlerimizin sağ salim yuvalarına, sevdiklerine kavuşmasını diliyoruz!
İnşallah Tuncer'imizde aslanlar gibi alır teskeresini ve yine aramız katılır.
Allah kavuştursun demek kalıyor artık bu noktada
Evet hepimizin başı sağolsun Sinan kardeşimiz acı bir kayıp ama bunun da allah'ın taktiri olduğunu unutmayalım.Her yaşanan ve yaşanacakta bir hayır vardır elbette.
Haklısın 2'teker herzaman daha tehlikeli ama bu tarif edilemez bir tutku onun için maksimum dikkat
Günaydın murti...
ilk fotoları gördüm ve içim gitti gelemediğim için ve KEŞKE benim sıpaları bırakıpta gelseydim çünkü pazar günü beni ektiler
Güzel bir yolculuk ve kamp olmuş sulu sulu tam benim sevdiğim gibi.
Fotoların gerisini bekliyoruz ama ben Pro nun capo sunu göremedim? benmi kör oldum yuğsam
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
abi pro nun capo başka ellerde.artık pro xt cioldu
Arkadaşlar dikkat dikkat. Son günlerde grubun uzun saçlıları birbir saçları kısaltıyor ve biz tanımakta zorlanıyoruz. Alın size yeni bir örnek daha. Sırada sanırım ugly var.
arkadaşlar GİTTARDANDO nickli Ali arkadaşımız modaya uyup saçlarını kestirmiş. Hatta baya bir kısa kestirmiş. Tahminen benim yada aykutun saçları kadar uzunmuş.Yolda görürseniz tanımanız açısından bu bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ben kendisini görürsem tanımakta zorluk çekeceğim ama şarkı söyletmeyi düşünüyorum. Şarkı söylerken kesin tanırım kendisini
Abi , saçlarımı kestim, biraz saç sağlığı, biraz imaj, geri kalanı da anneme anneler günü hediyesi olarak gitti, ama iyi oldu böyle, yüzüm gözüm açıldı... Laf aramızda, en az 4 yaş gençleştim, yani yaş oldu 23
23 yaşındayım, bekarım, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
Yıllar sonra genç olmak güzel şey...
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)