hayırlı cumalar izmir mt
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Herkese selam,giremiyorum pek siteye.
Başlık açmak ve açmamak arasında kaldım,pek gezi tarzı olmadığı için burada paylaşıyorum,umarım sayfa pek karışmaz.
---
Baştan söyleyeyim kimse gönül koymasın,tam anlamıyla planlı yapılmış bir buluşma sayılmaz,simultane gelişti..
Dün akşam (hoş hala oradayız wallace la) Rahmi abilerdeydik.Geçen sefer ki "Mangalda Rahmi abi" buluşmasının bir benzerini yaptık,'Izgarada Rahmi Abi' oldu bu sefer
Rahmi dedemizin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum.Çok güzel bir akşamdı,buradan tekrar teşekkürler dedemize
Gecenin fotoları..
ORTADOĞU VE BALKANLARIN EN KARİZMA İNSANI
Wallace bu fotoyu görse kesin upload etme derdi ama fotoğraftan bi haber içeride masum masum kahvesini yudumluyor
Güzel gecenin güzel sabahında deniz manzarasında güzel bir kahvaltı yaptık
İş başındaki hamarat kızımız wallace Şuan kahvaltı üzerine yaptığı nefis Türk kahvesini yudumluyorum,her eve lazım canıım
Bu arada Özer abi burada olsaydı şimdi kesin o sözünü kullanırdı yine " sefa p..."
Herşey için Rahmi dedemize tekrar teşekkürler,yedirdi içirdi ve herşeyden güzeli hoş sohbetini bizden eksik etmedi
Şimdilik bu kadar,yeniden bir "nerede bu adamlar" köşesinde görüşmek üzere,esen kalın mutlu kalın
Akşam görüşürüz.
(Gelmeyenleri bizzat kendim cezalandıracağım,ee malum ben artık devlet "malıyım" düğmem 6 aydan başlar )
oohh yarasın, afiyet olsun... fotoğraflar herşeyi anlatıyor, gittin gidecen senı daha resımlerden görür oldum Tuncer'im ya bi görüşemedik Allahtan bu aksam görecem Akşam görüşmek üzere
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vvaaayyyy
forrapım keyifler 15000000000000000000000 Rahmi dedemin sponsorluğunda
afiyet bal şeker olsun yiyip içtikleriniz löplöp yağ olsun bedenlerinizdeeee
eh artık akşam eğitim yaptırmazsın bize
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Rahmi ağabey'ime candan teşekkür ederim misafir perverliğine
Hazırladığı lezziz ikramlar için de ellerine sağlık ağabeyim
Kokuyu alıpta gelen herkese teşekkürler güzel bir akşam oldu
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
merhabalar Izmirli Abilerim Kardeslerim Benim Sizden Bir Ricam Olacak
Bana Yardım Edermısiniz
Aprılla Pegasso 125 Aldım Bir Arkadastan Satısı Izmirde Tanıyanınız Varsa Telefon Numarasını Verebılırmı Acaba Bana Yada Bır Sekılde Bana Yardımcı Olabılecek Bır Izmirli Arkadas Varmı
Satıcının Bilgileri
Ahmet Baki Tavlayan
1 Adres : Yeni Kale Mah. Sulale Cad.no 3 ınarlıdere - Izmir
2 Adres : Oruçlar Sitesi 19-14 Yeşilyurt Izmir
Saygılarımla Simdiden Tesekkurler
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
vallaha afiyet olsun yarasın forrapım askerime
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
valla ben anca rahmi amcalara telefondan baglanabildim ama muhabbetin guzelligi ve rakının kokusu telefondan bile belliydi
Bu arada yarın Seferihisar yolu tarafından Kuşadasına dogru yola cıkıyorum, isteyen varsa eslik edebilir... ama sonra ne yaparım belli degil...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
genelkurmay başkanımız rahmi amcamızın gözetimi altında , en büyük asker tuncerin emir komutasında, özer abinin ızgara şovu ile başlayan, süpriz ve süper bir gece oldu.
gece terapisine katkıda bulunan herkese çok teşekkürler,
dedeme de özel bir teşekkür sunup ellerinden öpüyorum.
May The Force Be With You
ya ben hala o etleri sindirmek için uğraşıyorum. amma da çok yiyip içmişiz. Sabah baktım bi dünya boş şişe.
Dedem allah sana uzun ve sağlıklı ömür versin ve muhabbetimizi de hiç bozmasın. Ne güzel eğlendik. Gece 22:30 gibi geldim ama geldiğime de deydi. Herkese teşekkürler
sinan sofuoğlu kaza geçirmiş
acilen şifalar diler ailesine sabır dilerim
Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti!
Körfez Yarış Pisti'nde antrenman yaparken kaza geçiren ve yaralı olarak hastaneye kaldırılan Supersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Sofuoğlu'nun, bir süre sonra kalbi durdu. Sofuoğlu, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Hastanede umutlu bekleyişlerini sürdüren Sinan Sofuoğlu'nun babası İrfan, annesi Nuran ve kızkardeşi Nilüfer Sofuoğlu acı haberle gözyaşlarına boğuldu, sinir krizleri geçirdi.
Körfez Pisti'nde Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübü'nün ortaklaşa düzenleyeceği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'na hazırlandığı sırada motosikletten düşerek ağır yaralanan Sofuoğlu'nun, boynu kırılmış, kafa tasında travma ve akciğerinde de kanama meydana gelmişti.
2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sofuoğlu'nun, pist şampiyonalarında türlü dereceleri bulunuyordu. Kenan Sofuoğlu'nun ise yurt dışında antrenman yaptığı öğrenildi.
AKYAZI'DA TOPRAĞA VERİLECEK
Kocaeli'deki Körfez Yarış Pisti'nde Pazar günü yapılacak yarışlar için idman yaparken motosikletiyle kaza yapan ve tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu, Akyazı'da toprağa verilecek.
Sofuoğlu'nun cenazesi saat 22.00 sıralarında hastaneden alınarak ambulansla Adapazarı'nın Serdiven Semti'ndeki evlerine götürülmek üzere yola çıkarıldı. Sofuoğlu'nun cenazesinin, Akyazı İlçesi'nde yarın kılınacak öğle namazının ardından, buradaki aile kabristanına defnedileceği bildirildi. Cenazeye yurt dışında bulunan kardeşi Kenan Sofuoğlu'nun da katılacağı belirtildi.
Allah Rahmet eylesin yaa dük gece geldiğimde dukkana şok oldum ya... Çok üzücü... KAsk çıkmış bide kafasından....
allah rahmet eğlesin hayat çok acımasız
dün gelemedim toplantıya kudurdum bu motor beni delirtcek saat 23.30 da çalıştı mobilet gibi ne güzel ama yaptırıyorum bugün şuan elektrikçide
Sbahın 4:30 unda yeğenimi bize bırakanlardan Allah razı olsunrüya gibi geldi gitti şu sıralarda Kula da yani telefonda öyle demişyolun açık olsun hayırlı teskereler forrap herkese teşekkürler
sağlıkla kalın arkadaşlar dostluğunuz daim yollarınız açık olsun
:salut:o şimdi asker:salut:
bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:
Allah kavuştursun ilhami abi...
teşekkür ederim vasco inşallah afyon mt yede bulaşır az önce afyon mt sayfasına baktım tuncer iyi gelir
:salut:o şimdi asker:salut:
bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)