İzmir Hatırası işte Pazar günü İzmir'e gelmiştik hatıra olarak bunu hediye etti bize Karşıyakalı arkadaşlar
Ben yaza arkadaşlarla gelicem belirttiği gibi ama ondan önce bu ayın 16sından sonra bi arkadaşı görmeye gelicem o zamanda sizde bende müsait olursam görüşebilirsek görüşürüz
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Günayın İzmir, ben uyuyacağım, kim alıyor nöbeti?
...Sergerdan...
günaydın arkadaşlar... yeşilyurt kalp damar cerrahi böl. yatan mehmet özden adlı hastanın çok acil brh+ kana ihtiyacı var... çok yakın bi arkadaşımın babası... kan verebilecek olanlar lütfen bana özelden mesaj atsın.....şimdiden teşekkürler
izmir mt nerdesiniz yaaaaa
kanuni eğitim tırı izmirdeymiş program söyle. ilgilenenler olursa ya da topluca da gidebiliriz. ne demişler eğitim şart
9 Mayıs 2008 CUMA - HASAN ŞENER İZMİR/URLA
10 Mayıs 2008 CUMARTESİ - ERİNÇ MOBİLYA İZMİR/SEFERHİSAR
11 Mayıs 2008 PAZAR - GÜNDEM BÜRO İZMİR/BUCA
GEÇMİŞ OLSUN tüm çevremize duyuruyoruz ancak brh+ zor bir kan galiba
Allah acil şifalar versin inşallah
:salut:o şimdi asker:salut:
bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:
İlhami abi, bizimkiler Tuncer'i ve güzel havayı gördüler, artık yazın "az yazı-çokgezi" moduna geçerler...
...Sergerdan...
evet en son ben bi berbere gidecem gelecem dedi 3,5 saat oldu Alla Alla o kadar uzunmu bu traş ki
Abi TRAŞ işte, kimbilir hangi berber köşelerinde sürtüyor bizimkiler
...Sergerdan...
süperrrrrrrrrrrr))))))))) gezssin canlarım hakları bizde buralarda sürtüyoz saçları))))
Tuncer'i göremedik,5 gündür bi sunum davamız onunla uğraşıp duruyoruz.Şimdi de bi fırsatını buldum ve yine Konya semalarında dolanmak için gidiyorum.1 ay oldu.Etli ekmek yemenin tam zamanı yaaaa:D hehehheeee Gel gör beeeni beeeni
:pr::pr::pr:
arkadaşlar pazar günü akhisara gittim motor yarışları çok güzeldi.makinalar400 metreyi 9 saniyede alıyor hele finiş çizgisindeki süratleri inanılmaz.en çok acayibime giden yarışçıların yaşları.kaskları başlarından çıkardıklarında bir bakıyorum yaşı tahminen 16,17 bir bakıyorum 50 nin üzeri belki 60 şa yakın ŞOK ŞOK ŞOK oldum video koyabilirsem izlersiniz
EEEEE o zaman neyi bekliyorsun.haydi ilhami haydi ilhami ŞİMDİİ tam zamanı tam zamanı ŞİMDİİİ .kap motoru kap motoru HAYDİİİİ
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Arkadaş bu nasıl iştir anlamadım yahu, ara verip sahneden iniyorum, kendimi bilgisayar başında, forumda buluyorum...
Siz nerdesiniz millettttt!!!
...Sergerdan...
bende bundan korkuyorum bagımlılık , ve bır kız arkadasım var sevgılım degıl ama , gorebılırsem onu gorecem , izmirin kızları coookk mutavazı hayran kaldımburdan arkadaslar vr sehır dısında gezı yapan bır gurupla karsılasmıstım ordan bılıyorum ( kesınlıkle kotu amac gutmuyorum ) o guruptakı erkeklerın cogu eskısehırlıyım deyınce burun kıvırdılar sankı yunan torunuyuz gıbı benı uzen bır davranıs oldu . 22 kısı bır top pesınde kosar para kazanır ceremesını taraftar ceker ıste boyle kendı yurdunun ınsanına kin guderek ama neyse kı motorcu arkadaslarımızdan cok sıcak davranıs aldım
TEŞEKKÜRLER İZMİR MT
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
valla biz aynı yerdeyiz... üsküdar caycısı
sen her sahneden indiginde biz bi cay iciyoz anlıyacagin... sahneye bi daha cıkarsan benim icin hade hade yi calarmısın, fatih versiyonu ama bi arkadaşa armagan ediyorum da
sen de arayı uzatma, tucer vakit bulursa toplanti topigini acacak, gel toplantıya
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
günaydın izmir mt
biri benim motorun direksiyon kilidini kırmaya kalkışmış
bide elektrik aksamında sorun var 600cc lik makinayı mobilet gibi çalıştıran
ilk benimdir heralde koşturarak çalıştırıyom 186 kiloyu
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
forrap kayıplara karıştın nerelerdesin..?
cuma topiğini bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)