forrap ım müdürüm hoş geldin buluşma yerini yazında gelelim kardeşimizin yanına.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
tunceri bizede arada bırakırsınız demi biraz kilo alması lazım
:salut:o şimdi asker:salut:
bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:
en son aradığımda arkadaşları almış gitmiş cesur evin önünde nöbetteydi eh haklıyım demi
BU gün çarşı grubuyla 6 motor akhisara drag yarışlarına gittim.bayagı güzelmiş giderken 80,90 bazende 100 ledik gelirken 100,120 yaptık ama dönüş 2 motorla oldu frazer ile benim makina FALCON biz yarış bitene kadar bekledik arkadaşımız hakemdi orada onun için yarışın sonunu beklemek zorunda kaldık.benim makinada baya iyi kaçıyormuş SANKİLİM HAA şu haramileri konuşuyorduk teras kafede onlarıda orada gördüm eh idare ederler yalnız biraz havalılar galiba yada bana öyle gelmiş olabilir
NERDE bu millet yaa kimse yokmu..........
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
siz gezmenize bakın ben forumu bekliyorum:D
gezmezler ilhami abi bir köşede özlem gideriyorlardır tunceri gelir gelmez alıp gitmezler bir yere gitselerde haberimiz olur
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
)))))))))neyseki bi dahakine yakın yerde bi sürüm gider görürüz özledikçe
abi burdayiz sen neredesin, genelde kordonda oluyoruz senin yazdıgın saatlerde, giy kovboy sapkanı da gel yanımıza
abi Tuncer bayagi bi kilo almıs yaw... bayagi da kas yapmıs... sadece saclar gidince biseye benzetemedim okadar
bi de diyo ki askerde seni dusunuyordum, huylandim bi an
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
oguz kardeşim senden aldıgım bilgiler çok işime yaradı teşekürler abiçim saygılar.
(vasco1925) sanada ayrıça teşekür ederim kardeşim .
evet abi çok zevkli bir nöbetti bir sürü sarma lar bürekler kekler yedim annemizin ellerine sağlık çok güzel olmuştu iki gün yemek yemem artık yanlız askerlıik tuncere yaramış iyi gürdüm onu kilo almış maşşşşşşşşşallah erken ayrıldık ısrahat etsin diye bir hafta bizimle nasıl olsa oh oh bol bol gezeriz kardeşimle izmir mt nin çiçeyi
Hoşgeldin Tuncer, görüşürüz kardeşim
...Sergerdan...
hoş geldin tuncer
Günaydınlar iyi haftalar, İş yerlerinde olanlara hayırlı işler...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
selam evet bayağı kilo almış askerde iyi bakıyolar gençlere demekki hadi gençler askere:D senden sonra gece 1 de gelip aldılar tunceri hehehehehe zor dinlenir zaten en güzel dinlencesi sizlerle geçireceği zaman hepinize biz teşekkür edriz afiyet olsun ama diğer arkadaşlar kaçırdı)))))))))))
hoş geldin tuncer
karıştırdık seni kusura bakma ama adminlikte yakışır sana
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
tuncerim canım kardeşim hoşgeldin....;)
As The Years Go Passing By...
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)