Bunu bilmen güzel Bu konuda çok haklısın
Eser kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileği ile. rüzgarın bol olsun kardeşim
MARMOK' a gidecek arkadaşların dikkatine!
İstanbul MT İzmir üzerinden gidecek,Alsancak ta onlara katılmak isteyen katılabilir.Bunun için şu linkteki mesajı inceleyin;
http://www.motosiklet.net/forum/713410-post9.html
esercim ne demek her zaman beklerim
arkadaşım motorun hayırlı olsun. kazasız, belasız binersin inşllah.
Selam arkadaşlar
Yarın bowlingteyiz,tshirtleri dağıtacağım.Tshirt almak isteyen herkes gelsin.Gelemeyecek durumda olup tshirt isteyen de bana haber versin
nasılsınız arkadaşlar belki hatırlayan çıkar 1 kere toplantıya gelebilmiştim sonra bisürü sebepten dolayı devam edemedim şimdi buralardayım nasılsınız
Umarım yarın katılabilirim aranıza
komoster,ben hatırlamıyorum maalesef,zaten bir buluşmamıza geldiğin için karşılaşmamış olabiliriz.
Hoşgeldin
Yarın bekliyoruz...
Kimseden ses çıkmadı Marmok işi yatar sayın Forrap :(
Yok ben bundan sonra niyetlenmem hiç bir şeye; organize hareket etmek ne zor iş yaa :(
İzmirli arkadaşlar merhaba.
1 ay kadar önce yedek subay olarak askerliğimi yapmak için İzmir'e geldim.2008 nisana kadar burdayım.
İzmir'e gelir gelmez kordanda tek yada grup olarak dolaşan motorcuları görünce içim gitti hemen gerekli ayarlamaları yaptım. hafta içi motorum gönderilecek kısmetse ben de deniz kenarında gezme şansına sahip olacağım.
bi buluşma falan olacaksa da gelip tanışmak isterim....
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
chopperrider
Hoşgeldin(Bende sanki İzmir MT de çok aktifmişim gibi konuşuyom neyse )
Slm arkdaşlar...
Sitede moto_kaan nickiyle bi arkdaşın kahramanlarda dükkanı varmış heralde.Bilen bana arkdaşın no.sunu ya da Msn adresini verebilirse çok sevinirim.
Motoru bakıma vericem ama biizm buraki adi adamlara para yedirmek istemiyorum
slm. motokaan serkan arkadaşımızın telefenlarını yazıyorum. 02324452346 05374165287
eee marmok' a gidemeyince tüm hayallerim suya düştü. dedim böyle olmaz alternafit bir Marmok yapalım. cumartesi gecesi saat 22 sularında izmirden ayrıldık ve medeniyetten uzak yerlere gidip çadırımızı kurduk.
gece vakti bir yerde köy ekmeği bulduk ve yumulduk.
mekan sahibi dayanamadı peynir domates ve tereyağı getirdi yanında da sıcak köy ekmeği. ooffff offff
açlara bak yaw. allah doyursun
ve işte çadırı kurduk. gece taminen 01 civarıydı ve inlerle cinler bile top atmayı bırakmış gitmiş uyumuşlardı.
ateşte köfte ve sosisler pişti.
sonra bu keçi yavrularını bulduk. bana kalsa hemen çomağa takıp çevirirdim ateşin üstünde ama pek sevimlilerdi kıyamadım
bu daikinci bir keçi yavrusu. valla birini öğlen birini akşam yerdik ama çocukları ikna edemedim. halbuki benim yan çantalara atar kaçardık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)