hayırlı olsun sercan matbaa işi olursa yaparım
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
kardeşim sitemiz de satışları yapılmaktadır almak isteyenleri ilk once bana, eger ulaşamassanız siteye yonlendiebilirsiniz
masay6a cıkıp dans biler eder
karizma hiçbir şeydir koruma herşey
kanka, ortagım canım benim, ya adam kargoyla gonder dedi, 3 adet siparis gecmis, sahibinden.com dan, sana yonlendircektim ama sonra kargoyla gonderirsen sevinirim dedi.. yani inan site de ticari hicbirsey yapmiyorum, yaparsam ban lanırım diye.. ben burayı ve parayı pardon arkadaşlarımı sevdigim icin kullanıyorum
sagol stain, bi ihtiyac olursa haber veririm...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Olur mu öyle şey Mustafa,, sen ki Edi konusunu irdelemiş adamsın, bunun aşağısındaki seviyelerde espri yapınca yadırgıyoruz sadece Çitayı sürekli yükseltmen için motive etmeye çalışıyoruz seni...
Sizin kardeş payı olayınız sanırım Sercan büyük kardeş olduğundan ona göre hesaplanıyor... Yada Sercan kandini büyük kardeş sanıyor...
...Sergerdan...
günaydın hayırlı cumalar izmir mt
Günaydın mt
Cici Hafta Sonları Millet
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
tünaydınnn edendimm
bakalım nası bi hafta sonu olacak
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
vaSco süper bii hafta sonu olacak emin ol:D Pazar sabahı Tuncer(FORRAP)izmirde olacak çünkü
:salut:o şimdi asker:salut:
bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:
ilhami abi daha dün gitti zaten özlemeye bile fırsat bulamamışsınızdır belki,
bu yüzden biz onu pazar sabah kaçırıp geceye doğru size teslim etsek çok şeymi istemiş oluruz?
teklifimi abartılı bulduysan gel ortayı bulalım; yazı tura atalım
May The Force Be With You
wauuuw ilhamı abi süper garajda aldığımız gibi eve götürmeden mangalamı kasak acaba yada sizin bahçe geniş uygundur
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yazııııııııııııııııııııııııı ve tura benim olursa olur:Dyada önce bize gelin hep beraber sonra istediğiniz kadar kaçın eminim bizden daha çok özlemiştir sizleri:D
zeytin yağlı yaprak sarması seven varsa bizim ev mangala da uygundur
ilhami abi, tunceri yolcu ederken o gün ikramlarınız ile zaten bizi mahçup etmiştiniz, hepimiz biraz buruk olduğumuzdan fazla iştahımız yoktu, o yüzden sanırım o gün bizi yeterince doğal halimizde gözlemleyemedin tabi, pazar günü forrapın varlığı ile keyfimiz yerinde olduğundan grup gerçek performansı ile karşında olacaktır ki, ben seni yukarda kullandığın tehlikeli cümleden dolayı kardeşin olarak şimdiden uyarayım
istersen cümleni yaprak sanmasını seven varmı diye , sarmaya gelecekmişiz gibi bi nünas katıp düzelt, yiyecek didimmi çekirge sürüsü felaketi yaşayabilirsiniz
May The Force Be With You
ben öyle mi dedim yafs yanlış olmuş yaprak sarmayı bilen var mı diye soracaktımşaka bi yana Halil ibrahim sofrası bereketlidir açık sofra kendini artırır ehe keh küh inşallah öyledir yani biz genede vakti olan herkesi bekliyoruz seve seve
way pazar admin geliyo nerde buluşuyoruz
şansa bak pazar günü admin demi geliyo tamda tuncerin geldiği gün
yok abi yaa ne gelmesi admin falan gelmioo mod yazacaktı sanırım
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
olsun mod geliyo bize yeter.
12 mayıs gibi afyon geziniz mi var ben mi yanlış duydum??
aa a a a a a aa admin geliyomuşşşş
valla tunceri soyle anlı sanlı karsılıyalım yani sarma yemek icin degil, peki zeytin yaglı mı?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)