elimde belgeler var basarım bak neden bu baskı sanıyorsun tehlikeliyim ben CEZAİ ehliyetim yok YAKARIM O KADAR DARBE ALDIM BEYNİM SALLANDI DERİM YIRTARIM
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
........ha evet, gelelim resimlere ne resimleri idi onlar yine
bende bir bakayim su fotolara.......galiba hepsini göstermedi Sercan
evet........yakalandim neyse, nasilsin chatkut, nasil gidiyor
burda hersey yesil bölgede..........takip makip, anlarsin
Selamin aleyküm, cesi. Tesekkür ederim, iyiyim cok sükür Sende iyisindin insallah !?!
vaaayyyy aşkım aşkım, çirkin kedim.. hoşgeldin...
işte ben de bildigin gibi aynıyım, evden işe işten eve... arada sıra da motoruma bakıp bakıp seni düşünüyorum ve duygulanıyorum o gezdigimiz günleri hatırlıyorum... burda olsa da birlikte alsancak a üsküdar çaycısına gitsek ordan çıkıp ver elini çeşme kuşadası diye hayal kurup duruyorum.....
sen gittin gideli motorum kir pas içinde, en son bıraktıgımız gibi duruyor gel de ben de zevkle motora bineyim, sen gittin gideli herşey bana boş geliyor, hatta gecen hafta sonu Ayvalık a gitmişim onu bile hatırlamıyorum....
abi sen fotografcımısın
şşştt ne oluyor orda, bindiginiz dalı kesmeyin arkadaşlar yaw...
yaa görüyon mu kardeşim, ben başka bi siteye gidecegim, buralar artık bana dar gelir gazlasam haberi oluyor
abi ben sana emanetim zaten de sen kime emanetsin
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
iyidir yenge saol...bildiğin gibi işte...sen takipte kal aman ayrılma
bizde takılıyoruz işte ayvalık, üsküdar falan bide şu sevgilinin volume olayını bi ayarlayabilsem başım bu kadar çok ağrımayacak...
iyidir kardeşim böyle boşver başka sitelere gidersende farklı bi nick al heryerde aynı şeyi kullanıyon bide yakalanıom diyon
senin msn olayını halledelim sonra yatıom ben şimdi
kardesim benim kulaklar ve burun tıkalı o yuzden ses ayarı yapamıyorum... bazen içimden konusuyom o bile duyuluyor...
evet haklısın, nicki farklı alayım, icinde ugly gecen bisey olmayacagi kesin ama benim hatun araştırmacı yazar, o yuzden pek şansım yok.. ben dizlerimi kırıp kıçımın üstünde oturayım en iyisi... evdeki bulgur hesabı
kanka ne iş? hani telefonda kacıp kaçıp hesap veriyordum ya, artık buradan da hesap verecegiz bundan boyle...
o işş işte, anladın sen onu
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Gülşen hoşgeldin, bizim deli çocuk özlemiş seni...
En kısa zamanda tekrar bekleriz...
...Sergerdan...
günaydın izmir mt
hayırlı olsun oğuz abi kavuştun gene motoruna
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Gülşenim güzel kızım Hoş geldin. Nasılsın kızım , Buraları çok iyi sen gittiğinden beri, Sercan kulağına kar suyu kaçmış palamut gibi oradan oraya koşuyo , kafasını sert bir yere vumuş da beyni sulanmış gibi yere göğe sığmıyor. Bizi Ayvalıkta bir cennet tepesine götürdü gittiğimiz cehennem yoluydu yolları bile unutmuş artık . gurubun emniyetini sağlamak açısından kendini tehlikeye atıp trafiği kesiyor bu çocuk . senin burada olmadığın her halınden belli oluyor . Gel sen , gelki bu çocuk kendine gelebilsin. durumu çok ağır ümitsiz gibi görünüyor. Ancak sen kurtarabilirsin, Sercanımızı.
Kızım Sercan gerçekten seni çok seviyo ve özlemiş olduğunu bana kaç defa söyle yukarıda yazdıklarım Şaka tabii Semra ablan da aman dikkatet Gülşen bunları ciddiye alabilir dedi bende yok artık daha neler dedim şaka olduğu her satırından belli dedim. Bak kızım YAZ geldi YAZ bundan sonra motorla gezmenin tadı çıkıcak fırsat bulduğun her zaman gel , gelde size güzel bir mangal yakayım.Birlikte gezilere gidelim . Hadi ama daha ne bekliyosun gel artık
Gülşen hoşgeldin, bende tanıştığıma çok memnun oldum en yakın zamanda tekrar Türkiye' ye beklyoruz. Yaz geldi burdan gitmek istemeyeceksin bile Sercanı merak etme çok iyi, neden mi ? her gece başkasının evinde kalıo ama evin anahtarını orda burda unuttuğu için
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
[QUOTE=oguz çatal;1066474]
arkadaşlar bugün motorumu aldım birinci sanayideki metin iş de motorumun bakımı yapıldı gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar anlatıldığı kadar iyi bir ustaymış. motorum şuan saat gibi buradan metin ustaya ve oğluna çok teşekkür ederim umarım sitemizi ziyaret eder ve bizleri daha yakından tanır. ayrıca bana güveninden dolayı çok teşekkür ederim.
Merhaba Oğuz,
İyi etmişsin Metin abi'e gitmekle
Sorununun çözüldüğüne ayrıca sevindim.....
Kazasız belasız günler dileğiyle
Merhaba Gulsen,
Hosgeldin aramiza
Marina ve bende seninle tanistigimiza gercektende cok memnun olduk ve en kisa zamanda tekrar gorusmeyi umit ediyoruz
Kendine iyi bak ve Sercan'i meraketme
[QUOTE=gureli;1068494]Gülşenim güzel kızım Hoş geldin. Nasılsın kızım , Buraları çok iyi sen gittiğinden beri, Sercan kulağına kar suyu kaçmış palamut gibi oradan oraya koşuyo , kafasını sert bir yere vumuş da beyni sulanmış gibi yere göğe sığmıyor. Bizi Ayvalıkta bir cennet tepesine götürdü gittiğimiz cehennem yoluydu yolları bile unutmuş artık . gurubun emniyetini sağlamak açısından kendini tehlikeye atıp trafiği kesiyor bu çocuk . senin burada olmadığın her halınden belli oluyor . Gel sen , gelki bu çocuk kendine gelebilsin. durumu çok ağır ümitsiz gibi görünüyor. Ancak sen kurtarabilirsin, Sercanımızı.
Rahmi abi,
Sabah sabah kopardın beni vallahi de billahidegülmekten karnıma ağrılar girdi......
Palamut'un kulağı nerede yahuuuuuu
Evet video'dan da izlenebileceği gibi, ya kafayı bir yerlere vurmuş ya da kuduz bir yaratık tarafından ısırlmış gibi gelip - geçiyor arabanın yanından
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
HAHHAhahahahhaaa yaaa ne güldüm şu yazına.Adamın volume ayar çipi yanmış... Küçükken boru mu yutturdular nooldu anlamadım. Megafonsuz o desibele çıkan tek insan. Grupta bi duyuru olcak mesela SERCAAAAN konu bu. Hadi bi anlatıver.
Sercanın odasını Ayvalıkta kaybettik,sesinden bulduk.HAhahahahaaa
En kısa zamanda volume ayar çipini takmak dileğiyle
:pr::pr::pr:
gece topiğimize ağır misafir gelmiş, yenge hoşgeldin sefalar getirdin,
ben bu kadar nicki 4 ayda falan ezberlemiştim walla tebrik ederim
ama valiz'e selam vermeyi unutmuşsun
sen gönlünü ferah tut sercanın başını kaşıyacak vakti yok, moto guetta yönetim kurulu başkanı olarak toplantılar, ürün dağıtımı, tahsilat, reklam kampanyaları, şirketin halka arz çalışmaları uğraşıp duruyo, akşamada iki çay içip gidiyo evine o kadar
May The Force Be With You
valiss i unutmuş demek haaaaa. bak şimdi çok sinirlendim. Bu arada moto guetta almanya temsilcisi de uglycat miş biliyor muydunuz?
moto guetta kordonda giderken sağda dönerken solda otururken üsküdar çaycısında
moto guetta, motoguetta
giderken sağda , dönerken solda, inerken üstte, uçarken altta, kaçarken arkada, ayakkabını güvende hisettiğin anda ayağında......
ben şu giderken sağda dönerken solda olayını kavrayamadım, her zaman sol ayağımızda takılı olması gerekmiyomu
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)