Rahmi amcacıgım, şirin dedeciğim,
dedigini aynen dün yaptık, geziden gelir gelmez ilk işim o oldu.. ve bi topic actım... tepe tepe kullanalım diye boş durmadım, çalıştım
şuan hala daha fotograflarla ugraşıyorum
Rahmi amcacıgım, şirin dedeciğim,
dedigini aynen dün yaptık, geziden gelir gelmez ilk işim o oldu.. ve bi topic actım... tepe tepe kullanalım diye boş durmadım, çalıştım
şuan hala daha fotograflarla ugraşıyorum
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
günaydın m.t izmir..............
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
günaydın izmir mt
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun üzücü bir durum insan kendini zor tutuyo
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Mt İZMİR SUNAR
SERCAN ellerine sağlık kardeşim. Gece boyu çalıştın didindin bitirdin videoyu. ben en son 01:30 da iflas edip gidip yatmıştım sen hala çalışıyordun. Güzel olmuş eywallah
uglychild sercan ım ellerine emeğine objetifine sağlık
gelemedim ya videoyu ve fotoları görünce pişmanlığım 5 e katladı bee
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Walla kanka, senin ve duyulmazın, memoli35 in destegi olmasa gece 3,5 a kadar ugraşmazdım...
ha bu arada sagolsun serçedando benim motorun anahtarı cebinde unutup Marmaris e gidince sokakta kaldım, ne Mustafa ne wallace kimse acmadi telefonu, yani duymadıklarından, Ayhmet im duyulmaz ım yetisti imdadıma, beni krallar gibi agırladı...koskoca salonu bana kapattı
Tesekurederim Mustafa abi, kac kere sordum Murat a geliyo degil mi diye, evet geliyor dedi.. ve yola cıkana kadar ümidim vardı geleceksin diye...
gercekten de çok şey kacırdın, gece cok cok guzel gecti
bende onu düşünerek açmadım zaten telefonları. Ahmetin salon müsait mis gibi de ağırlar seni dedim kendi kendime. Bende kalsan benim figo seni rahat bırakmazdı.
valla abicim çok bekledim gelirsin diye gelsen tam süper olacaktı yani. Sağolsun cat serkan ve pearl şebnem de geldiler bi sen eksiktin.
Sercan video güzel olmuş eline sağlık
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yok abi ayakkabı koruyucusunda problem olamaz. Ortadoğu ve balkanların en iyi ayakkabı koruyucusudur o. Ama kendileri biraz kişilik sahibidir. Eğer koruyucu oraya gitmek istememiş ve sen onu zorla ayağına takıp yola çıkmışsan kendisi ayakkabıdan çıkma teşebbüsü gösteriyor.
Geçen bana da gel salep içelim dediler ayakkabı koruyucusu ayağımdan çıktı. Çay içmeye gidelim dedik hemen sıkı sıkı yapıştı ayağıma.
arkadaşlar ben saat 16:00 dan sonra 19:00 a kadar malum aynı yerdeyim. Gelmek isteyenlerle günbatımı çay keyfi yapabilirim.
Anlaşırsınız abicim en azından tüm ayakkabı koruyucuları ılımlı ve uyumlu. Bir orta yol bulursunuz
Mt İZMİR SUNAR
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)