buda ayvalık hatırası olsun
buda ayvalık hatırası olsun
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
kolpa harika çalışma olmuş, sen ve misskolpanın ayvalık fotoğrafının yanına o kadar elemanı tek tek monte etmek baya uğraştırmıştır herhalde
May The Force Be With You
siz orda rakı içip göbek tokuştururken burda yapçak bundan daha eğlenceli bişey yoktu malesef
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
abi foto süper keşke bende olsaydım :(
bu arada fenerahçeli arkadaşlara geçmiş olsun
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
SARIIIIII KIRMIZIIIII ŞAMPİYOOOONNN CİM BOM BOM
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
ARKADAŞLAR GEZİ YAZILARINA TOPİC ACTIM... RESİM VE VİDEOLARIMIZI ORADA PAYLAŞALIM
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1062938
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ayvalık gezisi güzelliklerinin yanında birde enkaz bıraktı herhalde koca gün kimse bişey yazmamış
herkese hayırlı bol kazançlı iyi bir hafta diliyorum
iyi akşamlar arkadaşlar.. ben bu günü iş yerinde dünü düşünerek geçirdim. çok güzel oldu ya hala etkisindeyim.. meğer ben uzun zamandır yaşadığımı sanıyor ama yaşamıyormuşum.. sizin aranızda tekrar hayat buldum...
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Arkadaşlar biz wallace, gittardando, umutus, acress RİSE CAFE deyiz... videoları ve fotografları montajlayıp, guzel bi klip hazırlayacagiz...
ELİNİZDEKİ VİDEO VE DE FOTOGRAFLARI LÜTFEN BİZLERE ULAŞTIRIN...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ey ahali hatayda sular kesik motor 3 santim çamurla kaplı ben dahala uyandığım gibi eşortmanlarlaryım siz ne alemdesiniz dağıldım ben yahu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
valla biz sabah kalktık toplandık gittardando sercedando, uglychild, ben, umutus, acress hep beraber rise kafede börekli kumrulu bi kahvaltı ettik. ayvalık organizasyonunun değerlendirmesini yaptık. Akşam da manisaya gideceğiz belki.
Herkese iyi akşamlar
noldu yaa herkes yol yorgunu galiba ses cıkmıyor??
murat abiii,secoo,vasco,,duyulmazzz...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Anmazsak olmaz. Bu hafta kardeşimiz için bir güzellik yapalım mutlaka.
Seni çok özledik ve unutmayacağız kardeşim...
Erhan ÖZER
Üye adı: kamberhan
Motosikleti: CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
Biyografi: motor manyağı bi herifim ben...
Mesleği: helikopter teknisyeni
Doğum Günü Tarihi: 20 Temmuz 1983
İmzası: KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK
motor manyağı bi herifim ben...
[/QUOTE]
bir iki defa sohbet etmiştik sanırım rahmetli ile yeri mekanı cennet olsun tek hatırladığım ise daima mutlu bir yüz ifadesi ve gülen gözleriydi.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
işte böyle abi allah kimseye böyle acı yaşatmasın lütfen dikkatli kullanın..
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Evet ya. Bu iki tekerin de bu tarafı çok kötü. Bir saat önce sohbet edip ayrıldığın birisinin kaza haberini alabiliyorsun. neyse erhanımıza allahtan tekrar rahmet dileyelim. mekanı cennet olsun. bu hafta toplanıp erhan için mutlaka birşeyler yapalım
ben ayvalık topiğindeki tüm resimleri kaydettim cd de topladım size ulaştırmaya çalışıcam....isteyen varsa cd yide çoğaltabilirim..herkese hayırlı geceler........
Sercan ayni resimler, ayni mesajlar birkaç yerde var bunların hepsini biraraya toplarsanız çok daha iyi olur birisi kalsın , Diğerlerini de Erhan kilitlesin. nereye bakacağımı şaşırıyorum, Kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)