afyon yakındır güzel olmuş bu iş.
afyon yakındır güzel olmuş bu iş.
forrap a şimdiden hayırlı olsun afyon a çıkmış askerlik baya yakın
izmir mt ayvalık grubuna iyi eğlenceler allah'tan kazasız belasız sürüş ve eğlence dilerim benim içinde eğlenin
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
slm millet herkese hayırlı hafta sonları tabii eğeer hafta sonu çalışmak demek değilse
allaaaahhhhhhhhhhhh abi bu süper haber yaaaaaaaaaaaa yemin ederim acayip sevinçliyim yaaaaaaa harikaaaaaaaa
tşk vasco
:salut:o şimdi asker:salut:
bende eh asker sayılırım cafede:queen::bounce:
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve motora yeni başladım başlangıç için ybr 125 önerdiler,motorumu geçen ay 6.500 km'de aldım şimdi 10.000 km de hep yanlız geziyorum ,ama birtürlü bir motor grubu bulamadım İzmir'de günübirlik motor gezileri olursa lütfen bana haber verirmisiniz Teşekkürler
iyi akşamlar m.t üyeleri ve m.t izmir sevenleri
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
ilhami abi valla bende sevindim afyon orduevi evi gibi olur işallah.hayırlı teskereler forrap ım müdürüm
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
herkese iyi geceler yollarınız açık umudunuz daim bahtınız güzel olsun
eh bu hızla gidersem tuncer gelmeden mesajlarım onu geçecek
slm milletttttt
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
izmir yagışlı işallah ayvalıktan geri dönen dostlarımız.sorunsuz yuvaya dönerler aklım hep onlarda acaba hepsinin yagmurlugu varmı.trafik te yogun olur gibi geliyor bana en büyük tehlike (otomobiller) onlara çok dikkat etmek gerekiyor.selametle DOSTLARIM
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
ALLAHIM SEN YOLDAKİ GENÇLERİMİZİ KORU .....
yollarını açık et,tüm sürücülerin aklını salim dikkatini daim kıl
iyi akşamlar izmir mt, sorunsuz ve muhteşem bi eğlenceyle ayvalık gezisi sona erdi...evlerimize sağ salim gelebildik.. okadar yağmura ve trafiğe rağmen grup sürüşü okadar başarılıydı ki tüm arkadaşlar muhteşem bi dikkat sergilediler herkese teşekkürler resimler en kısa zamanda ayvalık topiğinde yer alır inşallah...hayırlı akşamalar....
hoşgeldiniz millet....
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
açılın izmir ayvalık kafilesi geri dönüş yaptı...
giderken ve gelirken zor şartlara rağmen grup sürüşünde süper performans gösteren tüm arkadaşlarımı kutlarım
Ben gaziyim abi artık eridim bittim böbreklerim dalağıma kadar su olmuşum değdi ama süperdi...
Dükkandayım gene
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
İyi akşamlar İzmir MT.Arkadaşlarımızın esenlik içinde İzmir'e dönmelerine çok sevindik. Yine buluşmak dileğiyle iyi akşamlar.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)