Sağol Sayın Moderatörüm. Zaten ben de Ürgüp'e Dağ Bisikleti Avrupa Şampiyonasına gideceğim gibi gözüküyor.
Sağol Sayın Moderatörüm. Zaten ben de Ürgüp'e Dağ Bisikleti Avrupa Şampiyonasına gideceğim gibi gözüküyor.
Merhaba Arkadaşlar,
Maalesef içimizden Cuma günü izin alamayanlar olacaktır. Örneğin ben Gülümsüyorum Bu nedenle böyle bir topik açalım dedim. Cumartesi sabah erkenden yola vursak öğlene varmadan oradayız.
Ben geçen sene Datça'da dağ bisikleti rehberiydim o nedenle hem yöreyi hem de yolu özledim çok.
Benim kabataslak düşüncem;
- 2 ayrı grup oluşturmak; 1) SuperSport ve Sport Touring'ler 2) Enduro, Cruiser ve Commutter'lar (ki ben CBF150 ile bu gruptayım)
- Sabah gündoğumunda yola çıkmak. Benim tahminim 5 saat maksimum sürede Aktur'da olmak.
- Yolda mola için durmalı mıyız; bunu konuşalım. Bana kalsa ben durmadan giderim.
Umarım yolda yalnız olmam.
aybarssurucu; öncelikle çok güzel planlamışsın motorların yola çıkış şeklini tebrik ederim. şimdi marmaris ve
Marmok için kimler gidecek kısmen belli kısmen değil. ama benim asıl aklıma takılan nokta şu sakın yanlış
anlama artık hafızama pek güvenemiyorum da. Senle hiç tanıştık mı? yani [MT İzmir] in herhangi bir etkinlik
veya toplantısında görüşme şansımız oldu mu? Bilemedim de.
Birde yolda mola için durmalı mıyız demişsin. kesinlikle durmalısınız. 5 saat nonstop motosiklet kullanacak
kadar tecrübeli değiliz. yani tecrübemiz der ki en fazla 1.5 saat sür motosikletini 15-20 dakika dinlen ki
vücutta sürekli sürüş pozisyonundan kurtulsun ve kan dolaşımı yerine geldin. dikkat toparlansın, uyuşmalar
ortadan gitsin vs vs. o yüzden benim şahsi fikrim 5 saat nonstop gitmeyin kardeşim.
sevgilerle
aybarssurucu,dostum yanlış anlama ama guruplandırma öyle yapılmaz.Sen Enduro larla Commuterlar bir gitsin gibi bir şey yazarsan bu yanlış olur.Bu tür durumlarda önemli olan sınıf değil,cc dir.Makinanın gücüdür.180-200 km yapan enduro yok mu ?Var,peki nasıl 150 cc lik bir commuterla aynı gurupta yer alsın diyebilirsin ki?
Veya Süper Sport diyorsun mesela,hyosung gt 250 r da bir süper sportdur,ama gilera nexusla son hızları hemen hemen aynıdır,ya da burgman an 650 ile.
Önemli olan cc dir,makina gücüdür.Guruplandırma scooter,commuter,süper sport vs. diye olmaz.
Eğer guruptaki bütün commuterlar,endurolar aynı cc ve güçte ise ancak guruplandırmayı o şekilde yapabilirsin.
Görüşmek üzere...
Sevgili Wallace,
Maalesef işten güçten pek sosyal hayatım kalmadı desem doğrudur. O yüzden ah bir türlü hiçbirşeye katılamadım. En son eğitime niyetlenmiştim ama halsizlikten vazgeçtim.
Mola konusunda haklısın; mesajdan sonra düşündüm de 2 kişi + yüklerle 5 saat non-stop yol gitmek pek akıllıca değil. Hem sürücü hem artçı için. Ben alışkınım da gene de riski minimuma indirmek ve böyle deneysel şeylere girişmemek daha iyi.
Grup sürüşü fikri bana daha güvenli geliyor.
Selamlar.
Ah sevgili Mod'um ya ben nasıl düştüm böyle tufaya Haklısın tabii ki.
Galiba uykulu uykulu onların da asfaltta sakin sakin gideceğini düşündüm.
Zaten gruplandırma yapmak benim ne haddime. Ben fikri ortaya attım ama galiba herkes son günlere kadar iş-güç yüzünden kesin plan yapamayacak.
Grup sürüşü olmazsa şahsen ben de pek taraftar değilim 2 kişi 150cc. ile yola çıkmaya. Gerçi bir arkadaşla tanıştık serviste; hanımıyla beraber gelmişler Datça'dan pek sıkılmamış.
Herkese selamlar.
Estağfurullah.Öyle düşün istemem.Amaç bu değil,amaç yanlış bilgilendirme olmamasını sağlamak.Eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
Ben aklında olsun,bir daha ki sefer benzer bir hataya düşme diye böyle bir mesaj yazdım.Sonuçta bu topici bilen bilmeyen herkes okuyor,senin yazdıkların da doğru olarak değerlendirilip yanlış uygulansın istemem.
Burada yazdıklarımız başkalarına örnek teşkil ediyor.Umarım anlatabilmişimdir.
Saygılar
biliyom yeri burası değil ama sıkıntıdan patlıyom yaw bu yaz tatili böyle geçmez geçici elemana ihtiyaç olursa ben varım bak bilgisayar ve ağ kurulumunu biliyorum illa bu iş olması gerekmez ne iş olsa yaparım abi ambiyansı içindeyim yoksa koca yaz tatili yatarak bitmiyecek :D :D elema ihtiyacı olanlara duyurulur :D
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
evet abi haklısın arada bir ses vermek lazım okul bitti tatil geldi , aktivetelerde görüşürüz bol bol kendine dikkat et , ayrıca ilgin için tşk ederim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
merhaba sevgili arkadaslar,
Bayagidir kendimi Bodrum hayatina kaptirdigim icin fazla yazamadim sizlere...
simdi sevgili Rahmi abi(Gureli) ve Semra ablamla Bodrum da bulustuk yine kaldigimiz muhabbetten devam ediyoruz, hepinize selami var...
Bodruma bekliyorum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Arkadaşlar. Bgn bir gv250 aldım Tekrar iki teker kullanabilmek harikaaa
Everything goes the way it should...
hayırlı olsun eser abi güle güle kulllan darısı başıma (amin) !!!
Hayırlısı olsun Erudite umarım uzun yıllar istedıgın marka model motoru kazasız belasız sorunsuz kullanırsın.İzmşr mt nin mutluluğu daim olur işallah .Hyosung topıgıne bakmadım ama orayada servis ağı yedek parca sorunları markanın kalıtesı hakkında bısıler yazarsan güzel olur.Bende g250 r almayı düşünüyorum çünkü
Sporcu-32, Hedowich , çok teşekkürler arkadaşlar. Tercih kısmı biraz karışık Emir büyük yerden diyelim
Uglychild,nerelerdesin sen ya?Olmuyor ama böyle,oraya gittin iyice unuttun bizi
Eser (Erudite) tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.Bundan sonra kaçarın yok bekliyoruz ona göre
esercim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah.
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Tuncer, Burcu çok çok sağolun Herkese çok daha iyileri nasip olsun. Kaçarım zaten yok forrap gelmesem gelir sen alırsın biliyorum
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)