günaydın arkadaşlar 11:15 itibariyle istanbuldan ayrılıyorum ve güzel izmirime akşam saatlerin kavuşacağım cuma görüşmek üzere.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Günaydın
yirmi beşşşşşş.....
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
sağoll oğuz abi. geçmiş olsun bu arada motoru bakıma vermişsin varmı bi gelişme?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
21:00 itibariyle güzel izmirime merhabaaa....
şuan evimde aile saadeti yaşıyorum arkadaşlar, bir dizi sağlık sorunum var amaa yapacak birşey yok sadece zaman zaman zaman gerekiyorrr......Allahıma şükür sevdiklerim yanıbaşımdaaa....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
hoşgeldin davut Zaman herşeyin ilacı merak etme izmirde olamana sevindim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hoş geldin kumita45 aykut da yanımda cok selamı var
hoş geldin kardeşim kısmetse ne zaman görüşürüyoruz birbirimize anlatçak çok şeylerimiz var...
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
stain altınyolda ve alaybey civarında gezindinmi bugün? gördüğüm kişide sadece kask vardı mont falan yoktu t-shirtle biniyodu...bide utanmadan artçı almış, artçıda t-shirtlü ve KASKsız (altınyolda 90-100 gidiyordun o hızla düşünce artçın ölür sende sakat kalırsın-allah korusun tabii ama tedbir şart) ... neyse sen olmadığını umut ediyorum...
stain kardeşimizin 3.kez gündeme gelişi
200 leri aşma ehliyet ve son olarak artçıyı kasksız bindirme...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
kayıtlara geçmiştir gereken yapılacaktır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
işallah stain degildir ama o ise bu sefer gercekten ayıp etmiş olur.üzüldüm.
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
MT olarak ceza ile uğraşmaya gerek yok...stain sanırım benim muhitte oturuyor ara sıra görüyorum kendisini...bi dahaki falsolu görüşümde 154'ü tuşlamayı planlıyorum yada motor üzerindeysem benim ön çamurluk çizik biraz onu değiştirmem lazım ehliyetsiz birine ortadan bi toslasam diye kolluyorum
öncelikle kumitamız kırkbeşimiz davut kardeşimizin evinde olmasına duyduğum sevinci belirtirkeeen
100.ncü sayfada yaptığım gibi 300.ncü sayfanın sırtlarında en manzaralı yeri kapmış oluyorum
nice 300 lere, 333 lere, 3000 lere, forza İzmir MT
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)