Günaydınlar iyi haftalar.
Hayırlı olsun sılasu.
Günaydınlar iyi haftalar.
Hayırlı olsun sılasu.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Tüm arkadaşlara İyi haftalar diliyorum.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Ya siz çok iyi anlaştınız ha, Lorel ve Hardy gibi oldunuz iyice
Sercanıma laf yok. bırakın metroseksüel metroseksüel dolaşsın, nasılsa yüzük parasını denkleştirdiği anda kendini nikah masasında bulacak...
...Sergerdan...
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur
kardeşim niye boyle yapıyorsun, hem birincisi KASKSIZ değildim, kask kolumda takılı idi... ikincisi piyasa yapıyodum, sana ne lenn
'''Duyuramadım sesimi''' demissin, sen zaten duyulmaz degilmisin
bak işte kardeşim benim, hicbirseyi net bisekilde ögrenmeden yorum yapmaz, kendi gözlemlediklerine göre cevap verir, yorum yapar... Evet genelde kaskı kısa mesafe de olsa kafamdan hic cıkarmam, ama dün cıkardım, cunku canım gercekten cıkarmak istedi
(Cem karaca dan bi sarkı geldi aklıma)
KIR KALEMİ, KES CEZAMI, YAŞAMAYI NEYLEYİM
MOTOR DAVASINA GARDAŞ YATARIZ ZİNDAN BİZİM...
sana da Yasardan bi alınıtı yapayım...
Hevesim olsa param olmuyor,
Param olsa hevesssiiimmmmm...
Nerdesin ba Ali dön artık yuvana....
UYAN GEL UYKUNDAN, DÜNYA KANKA GÖRSÜN
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Sercan, Ayvalık yolunda beni (kankanı) artçı alacağını öğrenince inan gözlerim yaşardı, çok teşekkür ederim kardeşim
...Sergerdan...
yavaşşşş yerler yaşşş stain aleme akamadan suyunu keserim kaskı bırak ışıklarda vizörümü açmam ben, senle redbull içeriz ancak
walla senle herşey uyar istersen 300 basak
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
şükür izmirdeyim. iki günlük yoğun ankara programından sonra izmir pek de bi güzel geldi. valla ankarada sabahtan akşama kadar koşturdum meclis bile bu kadar çalışma yapmamıştır. neyse izmir cumaya görüşmek üzere.
Hoşgeldin Murat abi
hoşbulduk kardeşim teşekkürler
STAİN çevrendekilere hiç de iyi örnek olmuyorsun. Bas bas kardeşim 290 da gör inşallah. Daha ne diyelim sana. Ama bu şekilde grup içinde ne kadar da puan topladığın bir kez daha düşün oldu mu. Biz burada sana birşeyler anlatmaya çalışıyoruz sense bizleri üzmek için elinden geleni yapıyorsun. Bravo devam et. sana son sözüm budur.
Bu arada Cuma toplantısı için topic açılmıştır.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-toplanti.html
çevir kazı yanmasın 60la su kaynatır len o 4 silindir Söz ver bize 90 ila 100 km hızı geçmiceğine! + uzun yola ehliyetini alıncaya kadar çıkmıyacağına söz ver!
arkadaşlarla ölesine gezmeye 3 adet çinçon 1adet kuryeci 1 de ben motor yandı resmen ayaklarım hiç üşümedi ama korktum bişe olcak diye onlara
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
hiç söz bile demion senden adam olmaz stain. ilgilenmicem artık.
Günaydın Mt izmir. Hava kapalı ama 30 derece olacak diyorlar bakalım bu mucize nasıl gerçekleşecek
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)