Vasco1925 sana da hayırlı işler bol kazançlar.......
Vasco1925 sana da hayırlı işler bol kazançlar.......
saol abi tşkler..
izmir saati ile 11:37 Mustafa abi hiçbirşey için geç değil yolculuk nereye
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
inip bi bineyim sıpaya o beni nereye götürürse oraya artık,
bu gün gezme diil hazırlık günü gidip çantalandıracam sıpayı, haftaya yolu uzun hazır olsun.
May The Force Be With You
e vakti geldi artık ağırkanlılıkta bi yere kadar bağla artık şu çantalarını
herkez yawaştan uyanmaya başladı anlaşılan
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
bi er 5 imiz olmadı lakap takalım, çanta takalım, koruma demiri takalım, depo üstü çanta alalım amin dediğinizi duyuyorum
Aykutçum özellikle sana nasip olur inşallah
Herşeyin en güzeli seninle olsuuun.Sabret elbet bir gün isteklerine kavuşur mutlu olursun.
Milletttttt ben de yeni ayıldım... Fuara MEMOLİ35 i görmeye gidiyorum... hem belki aksiyon falan olur... gelmek isteyen olursa 1 saate kadar arasın beni...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Sevgili memoli35, misafirperverligin ve aynı zamanda o kadar yogunlugun arasında bize zaman ayırıp ilgilendigin ve de misafir ettigin icin cok tesekur ederizzzz...
Bu arada fuarda bayagı bi agırlıgın ve karizman oldugunu görmüş olduk... sagolasın hersey icin... sayende Ayvalık artçılarımız belli oldu...
Tuuuba Özay, benden bi bucuk metre falan uzun oldugu icin biraz tuhaf oldum
Memoli35 in bizi tanıştırdığı motor sever dostları sıcak insanlar
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Evet bende gittim fuara ailemle ve Mehmet Abi saolasın o kadar yoğun programının ortasında bizimle de ilgilendi.
Vekil mekil gibi de deildi ayrıca direk başkandı sanki . Sürekli bi koşuşturmaca, sürekli bir organizasyon falan. Bu kadar olacağını düşünmemiştim yoğunluğun..
ulen sercan ne adamsın ya
Ride your way
iyi akşamlar izmir mt
bugün bizde urla gezisi yaptık komedi geçti benzin bitti plaka uçtu motor çalışmadı tam bi acemi havası
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Şaşırmadım geçmiş olsun Stain.
Ben de annem,babam ve ablamla(aile saadetine bak beeee) Kordonda oturmuş içerken(ablamı 20 Aralık'an beri,Annemleri 10 Şubat'tan beri görmüyordum,belirtirim) Gökalp ve Sercan'ı gördüm.Bağırdım da fazla haykıramadım tabi kendilerine.Duyuramadım sesimi.AMMAAAAA şunu söylerim ki Sercan Kordon da kask takmadan geziyordu....
Artık nasıl bi ceza verilir bilmem.Gökalp sorunsuzdu.
Fahri trafik müfettişi gibi oldum haaaaaaa...
Dizimde sorun olmasa koşup kafadan su dökmek isterdim ama olmaayooorrr...
:pr::pr::pr:
fuardan geliyodu, promosyon cilt bakımı yapmıştır , ee alışmadık suratta kozmetik durmaz ya belki yüzü falan yanıyodu takamıyodur, yani vardır bi sebebi yoksa ben bu hafta 6 gün gördüm hep takar.
Iyi Haftalarrrrrr Arkadaşlar
cıbıra kavuşmuşsunuz SILASU, bıcır bıcır geliyodur şimdi gözünüze, hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)