Herkeze hayırlı cumalar.Wallace kardeşim doğum günün kutlu olsun nice senelere inşalllah.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
çook vakit geçti aradan, urla tarafına da yapılmıştı, urla demirciler.
senin dediğin gibi sular akan piknik yapılan bir yer değil ama yinede merak edersen geçen senenin topiğinden karokisi için tıkla
May The Force Be With You
teşekkürler arkadaşlar.akşama görüşmek üzere
Bu arada dün geceye ait fotolar için
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...wallace-3.html
abiler pazara ayarlayın yuruyelim şoyle urla tarafına olmazmı genelde hererkez pazar izinli
kardeşim urla 4 yol kavşagını geç 2,3 km TORASAN diye bir yer var çok güzel kampinğ gibi bir yer duba var iskele var duba dediğim biraz açıkta yorulunca yada insanlardan biraz uzakta güneşlenmek istersen onun üzerinde yatabilirsin 10,15 kişi alıyor duba duş,kafe,müzik çimlerin üzerinde büyük minderler falan filan geceden gidif kalmak için yerde kiralıyabiliyorsun.bence iyi bir yer ok
canım STAİN o zaman daha yavaş daha çok dikkat
[QUOTE=Wallace;1047399]teşekkürler arkadaşlar.akşama görüşmek üzere kardeşim nica yıllara.saglık ve mutluluk dileğiyle
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Wallısss doğum günün kutlu mutlu şen şenlikli olsun
WALLACE doğumgünün kutlu olsun......Nice nice senelere.....
O değil de bugün çamur yağdı çok canım sıkıldı.Neyse motoru yıkamama neden oldu.Zinciri de temizlemişim şahane :D heheheee
:pr::pr::pr:
Günaydın izmir MT.. İyi hafta sonları..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
iyi öğlenler izmir mt bugün hava çok hoş tam gezmelik
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Ne bu yahu, topic anasayfadan düşmüş... Uyuma İzmir...
...Sergerdan...
Bugün sabah 09:30 İzmir-Şirince-İzmir,Öğlen 14:00 İzmir-Seferihisar-İzmir toplamda 272 km yol yaptım.Hava mükemmeldi..Çok keyifliydi..Hele Teosta deniz muhteşemdi.....
saat 23.20 yeni geldim kordondan kantar karakolunun yanında eşimle tavla oynadım birde elmalı nargile söyledim OHHHHHHHHH ne güzel cennet izmirin gece deniz kokusuda bir başka oluyor canım.tüm arkadaşlarıma hayırlı akşamlar
gittardando kimsenin uyudugu yok bence herkes okuyucu yazmaya üşeniyor bence arkadaşlarımız.bakıyorumda yazan arkadaşlar belli toplasan 10,15 kişi devamlı yazıyor diğerleri sadece okuyor.birde birbirimizi daha iyi tanımamamız için herkez kendi resmini koysa topige daha iyi olmazmı ? benimki bir öneri en azından bir süre için iyi akşamlar saat=23,45 cumartesi
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
saat 10,03 pazar izmirin hatay semtinden bildiriyorum hava çok güzel ama çalışıyorum
Günaydınlar MT izmir.. iyi pazarlar.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
herkese günaydın
iyi pazarlar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Günaydııııııın İzmir MT........Herkese iyi bir gün diliyorum...............
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)