Herkese günaydın
iyi çalışmalar
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Kardeşim bizim icimiz zaten senden yana rahattı, biliyoduk ki eskisinden iyi olacaksın... neyse ki havalar ısındı artık, daha nice geziler yapacagiz seninle...
evet wallace sen gerekli görüşmeleri yaptın zaten, bi de cuma gunu grubla konusalım... ortak bi tarih belirleyelim, katılım ve de talep olursa guzel bi tarihte guzel bi organizasyon yapalım... eger katılım az olursa, ibo' nun diger teknesiyle bizbize gezeriz...
valla sen benle takıl daha ne hayellerin gercek olacak ama haberin yok daha bunun Bodrum u var, var var var var
Gokalp cim uygun bi zaman secelim, ama Mayıs ayı icerisinde olsun, hem fiyatı uygun olur, hem de bizbize oluruz, sezona tam gireriz... havalar da ısınıyor... toplantı da konusalım
sıcak daha da sıcak olucak
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkadaşlar bu cuma inciraltı gurmedeyiz. topiği APV41 açacaktı. ayvalık öncesi ilkyardım konulu bir toplantı olacak.APV41 ilkyardım konusunda gerekli bağlantıları yapmıştı en son konuştuğumuzda. Duyurulardan takip edersiniz detayları
vırın vırın bi gür ses dukkanın önünde, çıktım baktım er-5 Kimseye benzetemedim kaskı bi çıkarbi bizim çevik kuvette çalışan bi abimiz. Er-5 almış eksoz micromuydu neydi çayır cayır bağırıyo.. 14 binde 1 nolan 1 shad kask mont eldiven 7,000 ytl ye almış.. kazasız belasız allah bizede nasip etsin.. amin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yapma abim ya ne 215 azmı yani sana sakın sakın ha hem sen firenlerini yaptırdınmı kol falan kırıktı galiba kendine acımıyorsan ailene ve yakınlarına acı bu işin şakası olmaz.bazıları iş işten geçtikten sonra anlıyor.yada anlıyamıyor..ruhuna el fatiha akıllı ol.üzme insanları (BİR AGBİ NASİHATI)
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
bu ses yüzünden ben sopa yicem abi hergün biri cafeye gelip şikayet ediyo
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
KARDEŞİM bu teknedeki fiyat nedir gulet dediğine göre bayagı ihtişamlı bir tekne ücretide belirtirsen memnun olurum
sen APV 41 peşini bırakma o motorununda sesini keser seninde bir baktır makinaya biraz çevreci ol kimseyi rahatsız etmeye hakmız yok degilmi kardeşim
bencede katılıyorum baya ses var millet bişe geliyo sanıyo
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
tabiikiii bir şey geliyor.nedir ? nedir ? Stain geliyor kaçınmı diyorlar.espirik bir yana sen motorunu tut kulagından bi doktora götür sonradan pişman olma delik büyümeden YAMA allah verede kötü bir arıza olmaya haydi bana müsade sütümü içip yatacagım.
yav pabuç,lar süpermiş bikinimi o mikinimi tam anlayamadım
Günaydın İzmir MT
yirmibeşşşşş....
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Günaydın arkadaşlar, evet aykutçum sahibinden.comdaki ilan.. cbf 500 alacaktı 100 ytl kapora verdı vazgecmıs son dakika yandı kaparo. buda polis er-5 in sahibide polis ama indirip yapamam demiş yanında nolan shad 2 kask eldiven mont. 2 litre yağ falan vermıs. ama makina çok temiz sadece sağ depoda bi cokuk var ama çöken yerde çizik bile yok vakumla çektirmelik tam..
hayırlısı olsun adam haftaya evlencek motosiklet aldı ya
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)