günaydın iyi haftalar izmir mt
günaydın iyi haftalar izmir mt
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Arkadaşlar herkese iyi haftalar, Cuma günü görüşürüz... evde can sıkıntısı nöbetleri geçiriyorum, sular kesik, moral bozuk...
Pazartesi Sendromu
...Sergerdan...
vasco slayt showlar harikaydı ellerine sağlık.. forrapım tuncerimede allah hayırlı teskereler versin inş.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
nostalji yapmaya ne dersiniz?
kayahan video larına bakarken gördüm
ne kadar 1990da 6 yaşında olsamda herkesin bu şarkıyı sevecegini düşündüm
benden izmir MT ailesinegelsin
Kayahan'ı severek dinlerim herzaman.
Gerçektende nostalji oldu!teşekkürler
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Yolu sevgiden geçen herkesle MT'de buluşuruz...
...Sergerdan...
merhaba arkadaşlar bugün doktorumuzun bir ay sonra çağırması ile hastaneye gittik, önce beş adet yüzümün değişik yön ve vaziyetlerde röntgenleri çekildi ve doktorumuz ile görüştük, sonuçların iyi olduğunu değerlendirdi ama ağzımdaki tellerin ve lastiklerin bir hafta daha durmasını istedi, yani izmir hasretim devam ediyor haftaya pazartesi teller sökülür sökülmez izmir'de alacağım soluğu...görüşmek üzere son durum nedir bilgilendirmek istedimm....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
iyi yaptın davut, özledik seni.
durumun iyi olsun da varsın biz özleyelim...
...Sergerdan...
davutum iyi haber işte budur. Az kaldı kardeşim sen bize biz sana hasret bitecek ama bu da. gönlümüz hep seninle kardeşim. kendine dikkat et biz sen yokken göz kulak oluyoruz izmire.
pazar günü çeşmeye gitmişken mayıs ayı içinde yapmayı planladığımız tekne gezisinin irtibatlatını da kurduk. süper bir yelkenli tekne bulduk. 8 kamaralı her kamarada duş ve tuvalet. harbi yelkenli gulet. sahibi de sercanın arkadaşı çıktı ve çok baba birisi çok ısındık kendisine. geçen seneki gibi kalmalı ve yemeli içmeli bir gezi için start verildi arkadaşlar. izmir mt boşdurmuyor
iyi haber valla davutum...çok uzadı be ara özledik inan...tamamen iyileşip gelde artık zamanı boşver 1 hafta geç oluversin
valla hayallerimin tatili olur bu yat olayı...bütün gün teknede yer içeriz..süper valla
ibo'nun (sercanın kanki) bahsettiği kadarıyla için gitti zaten tekneye...
gitti valla kardeşim. harbi yelkenli gulet. ne diyeyim. koca güverte mis gibi. 60 kişilikmiş kapasite. ee biz doldururuz o zamana. dışarıdan kimseyi de almayız kafamıza göre gezeriz. yemek saatinde yeme içme limitsizmiş. bi saat de olsa limitsiz olması güzel. 8 kamara ve 8 duş tuvalet de güzel bir şey sıkıntı çekmeyiz
1 hafta nedir Davut abi göz açıp kapayıncaya geçer Sen iyice bi kendine gel daha çok zaman var önümüzde telafi edilecektir geçen bu zamanlar
Bizleride bilgilendirdiğin için teşekürler ayrıca
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederiz.Çok özledik abi seni izmir mt seni bekledi 1 haftacık daha sabır
Murat Abi tahminen ne zaman olur yat turumuz?
Ayvalık'la başlayıp Çeşme'de mi devam edicez yoksa
Günaydınlar.. Mt İzmir.
Davutcum güzel haberler.. Bekliyoruz seni
Murat abi süper bişi ama mayıs bitmeden denize girersek zature olmayalım yelkenli guleti komple Mt izmir olarak kapatırız süper olur
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)