sayın moderatörümüze hayırlı teskerelerrr.....
MT İzmir'e güzel bir kortej yakışırrr....
sayın moderatörümüze hayırlı teskerelerrr.....
MT İzmir'e güzel bir kortej yakışırrr....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
sayın moderatör neden başlık açmadı merak ettim
HAYIRLI TEZKERELER DİLERİM
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Saat nedeniyle büyük ihtimalle gelemem.
Hayırlı teskereler diyeyim Tuncer'ciğim.
A blessing with the hands
sevgili Rigel hocam, ilgi ve alaka ve konu da yapmıs oldugun calısma ve bizi bilgilendirdigin icin cok tesekur ederiz... Ancak bu tarihi bi hafta öne cekebilirsek daha isabetli bi karar olacagını dusunuyorum...
Cunku hali hazırda bi gezi programımız var, bu geziye katılmadan once bilgi edinmemiz guzel olurdu.. en kotu ihtimalle bi hafta sonrasına...
umarım dusundugumuz gibi olabilir...
Forrap ım, Tuncerim... kardesim seni cok özleyecegiz, hatta simdiden özlemeye basladım.. inan buna.. bugune kadar hep kahrımızı ve zaman zaman kaprislerimizi cektin
simdi ben ogle yemeklerini nerede yiyecegim, kime film cektirecegim... kimi odemeli arayacagim...??? kardesim benim, umarım askerlikte seni internetin başına koyarlar ve yuz yuze olmasa da sanal ortamdan gorusuruz...
ha bu arada gitmeden şifreni bana vermeyi unutma
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
bu alemde tek geçtiğim MODUM forrapım kardeşim hayırlı teskereler
seni özledim ben be şimdiden
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
izmire hayırlı uğurlu olması dileğiyle 2500 olduk daha olcak diye bekliyorum sabırla İZMİR İÇİN KÜÇÜK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ADIM
APV41
APV41 - ait Avatar
Aktif (Online)
Motosikleti: DAYUN 125 GS
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Cantaya gel abi cantaya, bu cantayi alana birde motosiklet hediye ediyorum
http://www.motosiklet.net/forum/satm...ml#post1035364
Arkadaslar tanıdık ve samimi olduklarım almasın.. icimizden birini kazıklamak istemem
biri para mı dedi abi sana gore cok guzel bi pisiklet var ben de...
paralı gelecegini boyle ulu orta soyleme, sogurum bak senden... sadece sen ve ben.. ben ve sen.. aramızda.. ben simdi ikimiz icin bi plan program yapayım. nerde ne kadar yeriz diye, sen merak etme.. abicigiiimmmm....
scooterlar icin depo da var elimde.. istersen ilk once depo yu satayım, sonra da çantasını alırsın.. atolye de chatkutla yapıyoz depoları
topic dibe vurmuş içim rahat etmediii....
tabi herkes asker uğurlamasında, toplantıda....
bu arada istanbulda kalıyorum, üç gündür apartmanın önüne bi Africa Twin gelip gidiyor yemin ederim sesi gürültüsüne kurban olayım ben onun kendimi balkonda buluyorum hemen...
ama arkasından baka kalıyorum çok özledim motosiklet kullanmayı....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
ARKADAŞLAR bana lütfen bir yardım edin motorumun bakımlarını servis dışında nerelere yaptırabilirim. sizlerden tavsiye ve öneri bekliyorum.TEŞEKKÜRLER şimdiden
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Bişey diyemiycem oğuz doğru bir usta arıyorsan Urlaya Sabri ustaya git Sabri usta Rahmetli oldu ama isim hala öyle geçiyor . oğlu Mehmet usta çok değerli bir arkadaştır, sana gerçekleri anlatır. bin yada binme der. Ama önceden bişey diyemez, motorun açılıp bakılması gerekir. neye ihtiyacı var ona göre sana bir tavsiyede bulunabilir.
bir askerimiz bugün gitti başka bir askerimizde istanbul görevinden çok yakın zamanda gelicek inşallah. bi hasret başladı... diğer hasret son bulsun inşallah...
özledik artık davut şafak kaç oldu_??
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Okram (Marko) benden bir link istemişti... Bende çok sevdim bunu.....
http://www.youtube.com/watch?v=3QJse82M6BM
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
harika bir şarkı abi ya eline sağlık.. Sabahın 10 unda dukkanda son ses dinliyorum sağol
araştırdım bu arada bu şarkı Christopher Wallece için yazılmış. gelmiş geçmiş dünyanın en büyük rap' çisiymiş adam. ve vurularak öldürülmüş
Murat abi senin bi alakan yok demi bu adamla
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Rigel hocam ın düzenlediği ilkyardım seminerinin tarihini bir şekilde denkleştirip mutlaka bu ilkyardım seminerine katılın arkadaşlar,çok faydalı olacağından adım gibi eminim..
Teşekkürler Rigel
(Kusura bakma tekrar nete yazacağım demiştim ama yazamamıştım,tekrar özür dilerim,durumlar malum..)
Tüm arkadaşlara teşekkürler,gittiğim gibi dönebilirim inşallah İzmir ime,sizlere..
Fotoğrafların olduğu topicte de yazdım birşeyler..
Hepiniz kendinize iyi bakın,hoşçakalın..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)