eee bu hafta ki toplantımız nerde olacakk ??
eee bu hafta ki toplantımız nerde olacakk ??
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
al bide burdan yak canım kardeşim gökalpçim teras dedik ya
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Abi acılmış yaaa kusura bakmayın o kadar baktım ama göremedim
sanırım öğrenemedim forumdan faydalanmayı
BEn onu aslında 200. mesajım olsun diye yazmıştım yawwww
hahaha kendim bile güldüm haa
bu arada yamaha cygnus RS alacak arkdaslara duyurulur
Yamaha kampanya yapmış 2500e peşin taksitli 3000e veriyorrr yok artık dedim yaaa
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
hakikatten çok inandırıcı oldu ben bile güldüm gökalp e hayırlı olsun o zaman 200. msjın bunu teras cafe de çaylarla kutlarız demi? çay ağacı senmi oluyorsun
nasıl içmedin yanlışın var son 3 toplantıda sen gelmiyorsun ki neler içiyoruzz ahh bi bilsen neleeeer bu gecede senin şerefine içicem gökalpimm
stain geçmiş olsun allah kötüsünden korusun dikkat et biladerim üsüldüm üsme kızımızı....o benim ilk göz ağrım biliyosun şaka bi tarafada sana bişey olmasın dikkat et kendine kasksız sakın ha burada sölememize bile gerek yok biliyosun
Arkadaslar merhaba..geçen gun buraya msj yazmıstım..bu izmirdekı DR650 hakkında bilgisi olan var mı diyede...bi arkadasda linki gonder yardımcı olalım yazmıstı...
http://www.sahibinden.com/hard_endur...XQQdisplayitem
motor bu arkadaslar...bu motor hakkında bilgisi olan varsa ve bana yardım ederseniz gerçekten cok minnettar kalırım hepinize keyifli gunler diliyorum...
Günaydınlar izmir MT.. .
BÜTÜN MT AİLESİNE İYİ GÜNLER DİLER,TÜM EMNİYET MENSUBU ARKADAŞLARIDA KUTLARIM.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Mt-izmir Herkese Hayırlı Perşembeler :p
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Merhabalar MT'ciler,
Sezonu yavaş yavaş açtığımıza göre (ben hiç kapatmayanlardanım), en önemli konu olan sağlıkla ilgili ciddi bir mesele ve sorun haline gelmiş temel ilkyardım bilgisi üzerine bir seminer planlıyoruz. Motosikletçilere özel bu kursta, çevrenizde gelişen, özellikle motorlu taşıtların karıştığı kazalarda 112 gelmeden önce yapılacak ve size bir hayat kurtarma şansı verecek bilgiler teorik ve pratik olarak sunulacak. Maketler ve barkovizyon kullanılarak düzenlenecek kursta eğitmenimiz, kendisi de eski bir motosikletçi olan ve şu anda VStrom1000 süren, 112 acil hekimi, ayrıca İlkyardım kursları eğitmeni eğiticisi (yani kurs verenlerin eğiticisi) sevgili abimiz Dr. İsmet Kalkan olacak. Kesinlikle ücretsiz ve kayıt işlemi gerektirmeyen bu seminer, 26/Nisan/2008 Cumartesi günü, saat 14:00-16:00 arasında Buca Devlet Hastanesi yemekhane toplantı salonunda düzenlenecek. İzmir ve çevresinde yaşayan tüm motorcu dostlarımızı bekliyoruz.
Sevgiler.
Dr. Berkant Atay 05552785233
Unutmadan buradan Forrap'a hayırlı tezkereler diliyorum. Vatan ve hepimiz ona minnetkarız.
Üç boyoz bir kola
Rigel ilkyardım topiğine de yazdım. Ayvalıkta olacağız o tarihte. Bir araya gelip bi konuşabilsek keşke.
wallace sen bu konuda bir tarih çalışması yap bu eğitimi almalıyız yada müsait olan o tarihte orada olmalı gerekli bilgileri almalı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
En yakın zamanda motorumu alıpğ bende aranıza katılmak istiyorum,İzmir-Bornovada oturmaktayım acaba bana tecrube bakımından yardım edebilcek abilerim varsa sevinirim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Arkadaşlar Yarın (Cuma) Forrap'ı askere gönderiyoruz.
Müsait olan herkesi bekliyoruz.
Buluşma Yeri: Gaziemir Girişi Ege Serbest Bölgesi Önü
Buluşma Saati:15:30-15:45
TEker Dönüş:16:00
Forrap'ın eve varış:16:15
Forraptan Garaja Hareket:17:00
Otobüsün hareket saati:18:00
sıkı bir kortej olacağından eminim bende işimi ayarlar şehir içinde olursam geleceğim yoksa haberleri akşam toplantıda alırım resim video çekmeyi unutmayın bol miktarda
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Merhaba ve hayırlı akşamlar,
öncelikle ilgi ve alaka için teşekkürler .....
bu seminer, 26/Nisan/2008 Cumartesi günü, saat 14:00-16:00 arasında Buca Devlet Hastanesi yemekhane toplantı salonunda düzenlenecek.
26 Nisan 2008 saat kaçta Ayvalık yoluna koyulacağımız netleşirse ona göre hareket ederiz diye düşünüyorum.....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)