Ya millet durup dururken canım sıkıldı karşı komşumuzun motosunu çalmışlar. Ya bu nasıl bir cesarettir
Ya millet durup dururken canım sıkıldı karşı komşumuzun motosunu çalmışlar. Ya bu nasıl bir cesarettir
Bu aralar motor hırsızlığı çooook arttı...Bakalım ne yapacağız?Adamlar çaldıkları motoru yine sahiplerine satıyorlar..Acaip bir durum işte.Kimse ses çıkaramıyor.
tüm polislerin haftası kutlu olsun en çok csalgın ona ayrıca dileklerimi iletiyorum
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Arkadaslar aramızda kalsın,
gece 12 gibi arkadaslarla inciraltından donuyorduk, yolda Erdem i gordum... gazlarken muhabbet ettik yol ustu, meger Kolpa, Tarık falan takılmıslar yine...
Kolpa cım... canımmm.. kardeşimmmmmmmmmm
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Aynen bu aralar azıtmaya başladılar yaw
tr.davutak arkadaşında başına gelimiş burda o da belirtmiş ;
http://www.motosiklet.net/forum/cali...ar-dikkat.html
len o bi onceki geceydi... yani sizle takıldıgımız gece.. bu gece de Narlıderedeki arkadaslarla okey muhabbetine kactık... iste kolpa bana bu mesajı yazdıktan bi gun sonra yine aynı seyi yaptı... yoksa kolpa beni sevmiyor mu? sevmiyorsa bi daha kandil ve bayram sms i atmıyacam.. ona gore...
kolpa, ben mi Tarık mı?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
uleyn biliyom dün olduğunu, dün keşke diyo bu gün yine gidiyo,
neyse uzatma bizi yan masada farketmediler sanıyoduk, şimdi bide görmüşlerse çok fena olur
May The Force Be With You
slm mıllet can sıkıntısını gıdermek ıcın bı cozumu olan varmı
RR lerin ikinci elleri 3.000 civarından başlıyor, bu FY250'nin sfırından bulabilirsem, bunların anahtar teslim fiyatları 3.000 ytl civarıymış ikinci elleri 2.500ytl den başlıyor ama İzmir'de satan yok... ayrıca abi bunların garanti, servis, bakım Suzuki sorumluluğunda ve Suzuki sevislerinde yaptırıyorsun... Şahsen böyle bir fırsat varken gidip te kanuni ramzey alacağıma Suzuki güvencesinde olan bu motordan alırım daha mantıklı.. Bilmiyorum ne kadar doğru düşünüyorum... Gerçi hoş 1 sezon binicem ama kafam ağrımasın istiyorum..
Don't touch me too much...!
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)