işin gücün boğaz zaten yemek dedinmi kar yağsa gidersin sen yağmur nedirki
işin gücün boğaz zaten yemek dedinmi kar yağsa gidersin sen yağmur nedirki
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
valla aç olsam giderim şimdide helva yedim miğdem şişti iştahımı kesti yaww cengis abi
iyi pazarlar drinsu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
banada iyi pazarlar. .
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yolda geçmeyen pazarın iyisimi olur en iyi pazar yolda yada tümüyle yatakta geçendir
CENGOMOTO
şimdi sana 2 tane link atardım birisi DAYUN la birisi ER 5 ile yapılan adamın yatmadığını zamanında çok çalıştığını şimdi ise dinlendiğini görürsün ama yattığı yeter artık nisanın 15 inden sonra bir süre bize eğitim verecek ve biz onu dinleyeceğiz istersen sende katıl bize biz çok özlemiştik arkadaşımızı gel sende tanış
CENGOMOTO
Yaww öğrenci olmak ne zormuş anasını satayım ya. Şöle iki haftadır ömrümden soğudum yahu. Anlatim anlatim İZMİR mT ye sataşayım dedim, o anlar dedim .. Bide kaç gündür yağmur yağıyor zaten iki teker oldu dört teker. Sür sür nereye kadar ya adam bunalıyor.. Hadi hepinizi seviom. Ben gidiom ders çalışıyom.
Ha bide Alp Tunay bey. Sizi kawazaki ninja 250 gibi bir başlıklı konuda YBR125 hakkında yaş ve tecrübe olarak büyük bir insan olarak tanıtmışlar . Yakında danışanlarınız da olacaktır şimdi.
etiketler:
yagmur, çamur, aöf sınav, biraz uyku, hızlı cesi, chatkut, karmacoma, asfalt, agladı, kordon, çay, üsküdar, nargile, rus, ömerağa, okey, kesişme, bakışma, okey, patlama, elde, özsüt, ekmek kadayıfı, kaymak, ters yön, polis, üfleme, 0... yagmur,uyku, ev...
Bu guzel aksam bulusması icin tesekur ederim... inadına inadına ters yonde yakalandık polise, Allah tan karmacoma nın muhendis tavrı vardı, jartiyerini de gosterince ceza yemedik
Aykut cum yagmurda yaşta geldin sagolasın, nasıl taşladım seni
Mıstık, naber len? seni arabayla beklerken, tek teker geldin e e e yagmur vız gelir sana...
Hızlı cesi, tatlılar icin sagolasın, bi daha tekrarlıyalım, yine senden olsun...
bi de abi, yagmurlu hava da niye yıkatıyon sen o motoru
herkese bol muhabbetli haftalar diliyorum...
Hafta ici okey oynamak isteyen varsa, carsamba ya da persembe olabilir, saat 7 civarı bi liste yapalım... kordon da muhabbet ve manzara iyi oluyor...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
tüh yaa bizde inciraltındaydık keşken haberleşseymişik
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
evet gözel bir geceydi çok eylendik polislerde iyi abiller çıktı sağolsunlar isteseydiler ceza yaza bilirdiler süper bir gündü takrarlıyalım bunu aykut mustafaya teşekürler benle sercanı kırmadılar ayaklarına sağlık iyi geceler mt izmir her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsa saygılar
iki mezaj aynı olduya,
yemin billa dedim, kolpa ve miss kolpayı(bilmiyom hala daha bırakmadıysa seni) nerelerde diye...
bi de siz ayrı takılıyonuz, sms atsaydın bari, nasıl olsa avea dan bedava.. biz de size musaitmiyiz degilmiyiz soylerdik ilk once inciraltı yapalım dedik, ama her hafta her hafta cekilmiyor, bundan sonra gunduzleri Alsancak tarafındayız, haberleselim.. ve isteyen olursa carsamba ya da persembe bi okey turnuvası yapalım...
ne demek ayrı takılıyonuz
bi mağraya gelemedik diyemi öyle oldu. o gün motorum yoktu mecburen misskolpanın evine yakın bi yerlerde bişiler yiyip içtik:(
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
heyy pslk ehliyetin bende , galiba benimkide sende oluyo bu durumda,
ne cezası aksine polis kontrol yapışını affetirmek için pipet hediye etti bize işte , o beyaz pipetle bişey içmek için biraz fazla vakum gerekecek ama artık kullanırsın onu evde.
cesibağları ıstakaları devirmeseydi oyunu alacaktınız eminim ama başka şanslı bir gününde sanada kısmet olur belki, tavsiye ederim güzel oluyo
(kolpa walla senide andık ana hazır anmışken keşke neediyo diye yoklasaydık, okeye balkon alırdık)
yeni bir haftanın ilk saatlerini tüketmeye başlamışken herkesin mutlu bir hafta geçirmesi dileklerimle uyukuya geçiyorum .
May The Force Be With You
yaww ne oyle hemen bozulma, kkaaarrrddeeeeşşiiiimmmmmmmmm... oh bi de yedik içtik diyor yawww, afiyet olsun... dedim ya bundan sonra haberleselim... senin hattın avea yoksa ödemeli atarım biliyosun
yooo Mustafa cım, gözlüklerini takıp bi daha bak, o gordugun cirkin resim sana ait olmalı... yani benim ehliyetim bende.. peki benim ki bendeyse, sendeki ben kimin?
Valla yurek ister, üsküdar caycısındayken garson espri yapıp bi cay fazla var abi dedi, cesi de camları indirtme bana dedi...
ömerağa ya gittik, tav oldu, ıstakaları, masaları devirdi.. dagıttı... yani kaskı ve korumalıkları takıp oyle oturcan masaya
sercan beni yanlış tanıtıyon kardeşim öyle yaparsan kimse sellamda vermez artık bize bunlar şidetten hoşlanıyorlar diye
kadri abi senide bekleriz başımız üstünde yerin var ama sercan biraz azmanlık yapıyor haberin olsun çamur yapıyor anlıcağın
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)