dirunsu hoşgeldin, wilkome, welcome
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Dirunsu hoş geldin...
Don't touch me too much...!
tüm arkadaşlara selam hoş bulduk hayırlı haftasonu tatili dilegiyle elbette toplantılarınıza katılıp tüm arkadaşlarla tanışıçaz hoşçakalın saygılar.
Alper abidedir)
bencede alper bu grupta ABİDEDİR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
hoşgeldin M.T ailesine çok dikkat et benden sana tavsiye bu m.t ciler varya insanı HASTA ediyorlar.eeeeeeeeee tadavisi için gerekli olan panzehirde onlarda.her cuma gelip toplantılara gelip aşını vurulacaksın ve OOOOHHHH DİYECEKSİN .gelecek haptayıda iple çekeceksin yani BAGIMLI olacaksın
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
boşuna demedik mt tutku yaratır farkımız burda
hayırlı geceler izmir mt iyi pazarlar ne güzel yağmur yağıyo
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
iyi geceler sevgili arkadaşlar
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
yarın bir yağmur gezisi yapmak lazım MONTLAR ve ELDİVENLER bir yıkansın nisan yağmurunda
CENGOMOTO
gidenlerin önünü kesmeyelim benimkilerde temiz ama yarın gideceklere bakalım ne kadar temiz
CENGOMOTO
biz dün yıkadık ( dağda çamurla ) yarın kurusun bakalım
CENGOMOTO
hayırlı pazarlar hepinize
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Aramıza hoşgeldiniz Toplantılara bekleriz..
Sende belden aşağı çalışmışsın Rahmi abi Sen kendini lodos la bir mi tutuyorsun,karşılaştırma yapmana bile gerek yok,bu grupta kimse senin eline su dökemez
Dün için tekrar teşekkürler,çok güzeldi herşey,Semra ablamında ellerine sağlık,zahmet verdim kusuruma bakmasın..
Ben aşık olmak değil kuru olmak istiyorum(pilav üstü kuru değil) Yağmurda 200 km yi buldum yine dünden bu güne..
Gerçi aşık da olursak ikisi de aradan çıkar,yağmurda da sürdüğümüz için sırılsıklam aşık oluruz
Mağara buluşması çok güzeldi,emeği geçen ve gelen,gelmek isteyip gelemeyen herkese teşekkürler
Herkese iyi pazarlar,çalışanlara kolay gele..
hava güneşlendi yahu şeytan kanıma giriyor şöyle martıya giidp bi balıkmı yesem ne
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı pazarlar arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)