wallace hani hastadın hocam sen nereye gittiniz kesecem fişinizi abi bensiz heeeeee
bi dahakine bende geliyorum haberin ola
wallace hani hastadın hocam sen nereye gittiniz kesecem fişinizi abi bensiz heeeeee
bi dahakine bende geliyorum haberin ola
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bende gelmek istiyodum ama gelemedim murat abi bi dahakine bizim mekana gideriz sizin yerler çok kalabalıkmış bizim mekan sessiz , sakin bir yer ;) neyse bir dahakine beraber gidelim ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Abi bu lanet yerde o sizin kullandığınız boru kurdu denen yemler yok. Marmok'a gelirken bir çuval getiriverseniz olmaz mı? biz burada ekmeğe kefal bekliyoruz. arada bir vuruyor da ama çamurunu temizleyince ortada kefal kalmıyor malum.
Çok özledim sizleri, iyi bakın kendinize...
...Sergerdan...
Bende aranızdayım kabul ederseniz
mehmetcalli35,tekrar hoşgeldin dostum
Tabi ki kabul ederiz ne demek
racing iski arkadasım eger "böbrek taşım var ondan kurtulayım" diyorsan f 650 gs almalısın!!! abi o ne titreşim öle aman ha sakın sakın...125 satmışsın al bi hyo gt 250 bak keyfine.
[QUOTE=KARABURUN;700486]racing iski arkadasım eger "böbrek taşım var ondan kurtulayım" diyorsan f 650 gs almalısın!!! abi o ne titreşim öle aman ha sakın sakın...125 satmışsın al bi hyo gt 250 bak keyfine.[/QUOT
kardeşim ciddi misin sen? vibrasyon diyolardı da bu kadar çok olacağını tahmin etmiyordum. ne zormuş yaw karar vermek. bilgilendirdiğin için teşekkürler. sanırım başka altarnetiflere yöneleceğim.
Evet ben ERDAL arkadaşlar katılmamın tam Birinci yaş günü ne mutlu hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum kendinize iyi bakın.
Tarih. 06.06.07
BİRDE SEVGİLİ VE DEĞER VERDİĞİM ARKADAŞLARIM UNUTTUNUZ BİZİ (ONLAR KENDİLERİNİ BİLİRLER)
erdal abii iz bırakanlar unutulmaz....seviyoruz seniii
biri çay mı dedi....pazar gununu atlatayım yanındayım
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
İzmir günaydın. Bugün KAMBERHAN Erhan kardeşimizin 40 ı. Aklınızda bulunsun onuda analım bu akşam. Dualarımız eksik etmeyelim. Kardeşim için bir topic açtım.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...han-erhan.html
Mekanı cennet, yattığı yer nurla dolsun. Kalbimizdesin dostum
evet arkadaşlar ve sevgili forrap gerçi tanışmıyoruz ama sizdende beklerdik yani ilgi ......
diyer arkadaşlarım tşk. ya siz ler varsanız biz herzaman yanınızdayız geçmiştekilerin hiç önemi yok
vocies,tanışıyoruz...
Daha önce olanları da hatırlıyorum,şimdileri de.
forrap:
tamam kardeşim anladım seni.... olsun ben bir selam vermek istedim sanada
amaç kendimizi bir hatırlatmak ayrıca bak 1 yaşında olmuşum hani abine tebrik
not : birde adım -- ERDAL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)