abi sana turu 5 mılyon yaptırcam valla motorları olmaz böle ss yakışmaz sana hem boşver binme fazer,cbf 600,bandit alalım abi sana
abi sana turu 5 mılyon yaptırcam valla motorları olmaz böle ss yakışmaz sana hem boşver binme fazer,cbf 600,bandit alalım abi sana
Ride your way
BABYFACEerhan kardeşim motorun güzel görünüyo ALLAH kaza bela vermez inşallah.eski bir ninja binicisi olarak diyorumki kendine hakim ol sakın gaza gelme bu motor r6 benzemiyo.kendine iyi bak dostum
kardeşim ateşle fazla oynama yanarsın bak demedi demesen bize daha lazımsın kendine iyi bak
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
arkadaşlar bir türlü alışamadığım cbr 125 i mi bu gün sattım. öneri ve fikirlerinize açığım. yardımlarınızı esirgemeyin.
Enduroooo Hedonun saydıklarına + olarak yamaha xt 660 (r ya da x) (2.el de 8-9 bin ytl ye 2005-2006 bulunuyor) da düşünebilirsin.Yada temiz bir f650 gs
ya tuncer inan enduro olarak f650 gs diyorum. sanırım öyle de olacak. hedowich im çok sağol. ss alma diyosun yani. artık yardımlarınızla düzgün bir makina alacağız. hayırlısı.
olm iski heryere bulaşık olmuşun tüm topiklerde karşıma çıkıyosun (arkadaşlar ciddiye almayın onu siz bi bakarsınız 52 super moped almış aramızda çayırtıyo görürsünüz bak demedi demeyin )
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
racing iski,f650 gs yi beğenenler de olur beğenmeyenlerde(silindir bakımına özellikle beğenmeyenler olur ancak bu yakıta da ekonomiklik olarak yansıyor).Ama ben olsam alırdım,gerçekten güzel bir makina.Herşeyden önce bir bmw,düşünün 2000 model bir motorunda bile adamlar konfora önem vermişler standart olarak koymuşlar olabildiğince(elcik ısıtma vs.).
rots,dl 650 çok güzel makina ama fiyat açısından da bir o kadar güzel2000-2001 bir f650 gs önerdim o yüzden ben
valla tuncer beni düşündüren motorun tek silindir olması. titreşim olursa diye korkularım var. ama yaptığım araştırmalarda çok az yaktığını ve seninde dediğin gibi inanılmaz konforlu olduğunu öğrendim. henüz acelem yok. şenerciğim fikrini değerlendireceğim. iyi dileklerin için teşekkürler.
Rots dostumunda fikirlerini değerlendireceğim diyoAbi iyide 2005-2006 v-storm alma şansın varsa değerlendir tabi,ben limitleri daha aşağıda tutarak verdim modelFazer,dl 650 v.s. çok model var abi 11-12 bin ytl verebileceksen.Bence iyi düşün...
V storm iyidir iyi yakışır kardeşime hemde ama Fazer ı da bi düşün derim.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)