kız asl yi nerden boy mavzusuna getirdin , tuncerin beyin kıvrımları 3 km yani senin hesapla 2100 mt falan yapar, her bişiden anlar
asl = age'in , sex'in, long'luğun olmadığını bilir. lokasyonu yapıştırır istersen sor bak
kız asl yi nerden boy mavzusuna getirdin , tuncerin beyin kıvrımları 3 km yani senin hesapla 2100 mt falan yapar, her bişiden anlar
asl = age'in , sex'in, long'luğun olmadığını bilir. lokasyonu yapıştırır istersen sor bak
May The Force Be With You
İyide ben aynı boydayız demedim ki 3-4 santim fark var dedim
Bide şunu unutma Fuarda bilgisayar yanımda yoktu,ama şimdi var Bide ban tuşu var en güzelinden
Pınar,son fotoda neredeyse zıplıyorsun Yapma Allah aşkına,bu kadar ezik olma Tekrar diyorum,3-4 santim var aramızda kabul ediyorum.Küçük hüsamla yap sen o deveyim muhabbetini
yok walla bunda hiç bir espiri yapmıyorum tamamen ciddiyim, o resimde arkamızdakiler kapandığı için dizlerimizi kırdık , bu resim adil diil ama bu bahaneyle güzel hatıra oldu fotoğraf emeğine sağlık pınar
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Hayırlı geceler Mt izmir' li arkadaşlarım............
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
kuşadası da aydının,
ama şirinyer gerçekten izmirin,
coğrafyadan dağıttın bu gece .
sen takasda nereyi verecen bize pekii
aslında ben izmir için dogmuşum .. yani içim buram buram 35 diyo .. ne işim var benim istanbulda ...kısa boylu insanların arasında isim vermek istemiyorum nasıl olsa fotograf var
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
fotoğrafa baksanıza en arkada 2,20 mt. boyunda patron var sizin orda
tuncer ne dio bu kız yaa
ben banlanmam tarih yazmaz falan
modlara da kafa tutuyo artıkın
banla gitsin
bende banlarım soora, toptan kurtulmuş oluruz
GKN MOTORS
Yaaa boydan kasdınız beni eleştirmekse havanızı alırsınız bende müdürümde boyumuzdan memnunuz değilmi sayın müdürüm.
Pınar dünür gitmem bak kısalt boyunu biraz spor giy
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)